Lányok, elfogadnátok egy ilyen felajánlást?
Interneten megszólítana egy fiú(nem túl szép, picit duci és jellemben nem tudsz róla semmit), és a következő szöveggel:
,,Szia! Remélem nem baj, hogy írok neked ismeretlenül. Nagyon kedvesnek látszol, és szeretnélek meghívni egy sütire, ha elfogadod. :)"
szeretne veletek megismerkedni, elfogadnátok? Hogyan állnátok hozzá? Mit gondolnátok róla? Ha ez negatív, ehelyett mit javasolnátok? :) 17/f
szerintem inkább személyesen szólítsd le.
hidd el, a lányoknak sokkal jobban bejön, ha élőben kezdeményeznek a srácok, mint neten, mert egyrészt ahhoz nagyobb önbizalom, meg bátorság kell, mintha neten ctrl+c ctrl+v-vel akár 30 lánynak is elküldenéd ezt a szöveget, másrészt meg pont a fiúk töketlensége miatt pluszpont, ha valakinek mégis van mersze leszólítani egy lányt. - legalábbis én így vagyok vele -
lehet, hogy elküld, mert nem tetszel neki, de legalább egyből tudod a választ (nincs az, hogy nem ír vissza, te meg csak vársz), vagy az is lehet, hogy elkezdtek beszélgetni, utána meg jön a többi. szóval hajrá! :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!