Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, mi az, amit még elfogadn...

Fiúk, mi az, amit még elfogadnátok visszautasításként?

Figyelt kérdés

Elgondolkodtam azon, hogy sokan mondják, hogy a nők kétszínűek, mert ismerkednének, de ha valaki odamegy hozzájuk, már mindjárt foglaltak. Arra jutottam (mondjuk én tényleg foglalt vagyok), hogy úgy gondolják, hogy ez fáj még a legkevésbé.

Mi az, amit elfogadnátok? Nyilván ti azért mentek oda egy lányhoz, mert bejön. Ha a lánynak nem jöttök be, akkor mit mondhat, azon kívül, hogy foglalt? A "bocs, nem vagy az esetem" nem ugyanolyan sértő? (Bár legalább az igazság lenne.)

Mert így nagyjából sehogy se sülhet el jól a dolog.

2013. nov. 16. 11:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha nem hiszik el, hogy foglalt vagy, mutatsz nekik egy képet, ennyi.
2013. nov. 16. 11:43
 2/8 anonim ***** válasza:
66%
"Ne haragudj, de nálam jobbat érdemelsz. Egy r_banc vagyok."
2013. nov. 16. 11:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Számomra az egyetlen, ami tényleg jó az az egyenes út. Nem kell semmi kamu, akár a szemembe is mondhatod, hogy nem vagyok az eseted, csak legyél őszinte.
2013. nov. 16. 11:45
 4/8 A kérdező kommentje:

Egyes: Nem rólam van szó, általánosságban érdekel. A barátommal közös képem a képernyővédőm, szóval nem mintha nem lenne "bizonyítékom".

Kettes: Te inkább oda se menj senkihez.

Hármas: Köszönöm, ez érdekelt.

2013. nov. 16. 11:50
 5/8 anonim ***** válasza:

Azt elfogadnám ha szex után azt mondaná hogy bocs, de ennyi volt, mást nem akarok tőled.

;)

2013. nov. 16. 12:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Én a tiszta, egyenes beszédet szeretem. Ha azt hazudja, hogy van valakije és később megtudom, csak utálni fogom. Nem értem miért hiszik egyesek, hogy van kegyes hazugság. A hazugság rosszabbul esik, mint az igazság, ha kiderül. És mindig kiderül.
2013. nov. 16. 16:04
 7/8 A kérdező kommentje:
Csak sajnos az egyenes beszéd sokakból szidalmazást válthat ki. Volt korábban egy srác, akit visszautasítottam(akkor még szingli voltam, neki volt barátnője). Akkor persze megkaptam, hogy arrogáns vagyok.
2013. nov. 16. 17:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Őszinte és normális visszautasítás. Nem kell köntörfalazni és nem szabad lealázni a férfit, mert neki volt bátorsága közeledni. Én még sosem támadtam lányra azért, mert elutasított.
2013. nov. 16. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!