Ti elfogadnátok anyagi támogatást egy ismeretlentől?
Figyelt kérdés
Csetes ismeretség, sokat beszélgetünk, amiből állítása szerint nagyon sokat "épül", segítségére vannak a beszélgetéseink.
Van egy számomra fontos dolog, amit jelenleg nem igazán tudnék finanszírozni agyagilag, és felajánlotta, hogy kifizeti...
Állítása szerint nem vár el semmit cserébe. (Nem tud rólam semmilyen adatot, én róla szinte mindent.)
Minden vélemény jól jön, szívesen veszem, a negatív véleményeket is!
2013. aug. 25. 12:52
1/28 anonim válasza:
Ha nem kér érte szexet vagy bármi mást amit ellenezne, akkor elfogadhatod. Nekem mondjuk a büszkségem nem engedné.
2/28 anonim válasza:
Inkább nem. Gondolom fiatalabb lány vagy,ő meg idősebb pasi.
4/28 anonim válasza:
nem mert én is gazdag vagyok. :)
5/28 anonim válasza:
Pénzt visszautasítani hülyeség. Bár figyelj, hogy azért ne legyél "lekötelezve" neki.
6/28 anonim válasza:
igyen semmi sincs a mai világban, valamit elvár tőled...
én azonnal megszakítanék vele minden kapcsolatot.
8/28 A kérdező kommentje:
Nem vagyok fiatal, közel egykorúak vagyunk. Nem vár érte semmit, még a beszélgetés folytatását sem. Állítása szerint adtam én már annyit, hogy ezt szeretné "meghálálni", és neki örömet okoz az, ha adhat.
2013. aug. 25. 12:58
10/28 anonim válasza:
Hát a franc tudja mi lenne jobb, hogy elfogadd vagy, hogy visszautasítsd.
Csak chaten ismerkedtek? Még nem is találkoztatok?
Miért nem tud rólad semmit? Nem mondtál neki el semmit?
Szerintem így csak egy kihasználás a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!