Ha nem nézek ki jól, és nem vagyok kigyúrt állat akkor sosem lessz barátnőm?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 6. 13:38
1/9 anonim válasza:
Azt még tedd hozzá h puhap*cs is vagy. Nem, nem lesz.
3/9 anonim válasza:
De még ha dumád sincs, az szívás... :/
4/9 anonim válasza:
Nem kell feltétlenül kigyúrtnak lenni... Én sem vagyok az akárhogy próbálkoztam 72 kiló fölé nem tudok menni és az a 180 centimmel nem sok ugyebár..
De mégis elég sok barátnőm volt már és most is van egy.
Ha viszont helyes sem vagy akkor marad az az opció hogy legyél kik*rt gazdag. Akkor a csajok reflexből elmennek veled vhova ha meghivod őket és 2 lehetőséged lesz.
1: Télleg megszeret mert legalább jó arc vagy
2: Csak a pénzedért fog szeretni, de legalább d*gni tudsz.
5/9 anonim válasza:
miért,a kigyúrt állatokat jobban szereitk a csajok?ébresztő,pont az ellenkezőjéről tudok...
6/9 anonim válasza:
És bumm.. így lett a sok agyatlan, nagyképű, izomagyú barom, aki azt hiszi ha izmos minden nő oda van érte.
7/9 anonim válasza:
Lesz - a problema itt kezdodik. En pl nem birom elviselni azokat a ferfiakat, akik egy mondatot nem tudnak helyesen leirni.
8/9 anonim válasza:
Ez most csak kifogás keresés, mint az, hogy csak a gazdag férfiaknak lesz barátnője. Azért nincs barátnőd, mert ilyen ostoba vagy.
9/9 anonim válasza:
Hát haver... 110 kiló vagyok szóval van hasam :D de sorba állnak a csajok előttem 1-2 modell is. Igaz szerencsés alkat vagyok, mert nem annyira látszik rajtam a háj, csajok 85-90kg környeken saccolnak. Na meg azért van szemèlyiségem :D Na és még gazdag se vagyok... :D De most beálltam a kondiba... tedd te is azt. Jobban jársz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!