Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy pici termetű fiúnak mennyi esélye van a nagy darab, erős, férfias testalkatú, magas srácokkal szemben, a mai világban, ha a srác nem tehet róla, hogy ilyen alkatot örökölt és edz is rendszeresen, mégsem kigyúrt állat?
Ha van kis termetű férfi akkor van kis termetű nő.
Remélem érted.
Én ismerek olyat aki full alacsony.
Fogalmam sincs konkrétan mennyi, kb 160 centi.
Vékony is mellé, és arcra se egy nagy durranás.
Egyedül a kommunikációs készsége az ami nagyon jónak mondható. Bárkivel elbeszélget bárhol bármiről.
Még akkor is ha a másik fél egyáltalán nem beszédes.
Én ismerem már vagy 6 éve.
Az elején szinte meg se szólaltam, és egyfolytában csak mesélt. Én nagyon antiszoc voltam, nem beszéltem rajta kívül senkivel. Ezt az egészet csak azért írtam, mert a kommunikáció nagyon fontos. Én srác vagyok, de még nekem is bejött hogy ilyen jól tud kapcsolatokat kialakítani. Rengeteg barátnője volt pár évvel ezelőtt. Már komoly kapcsolata van. Sose láttam még olyan nővel aki nem volt szép. A barátnője is nagyon cuki:D
Szóval ha nincs más akkor tanulj jól kommunikálni.
Engem ő tanított:)
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!