Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én olvadok el ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én olvadok el ha egy fiúnak van állata?

Figyelt kérdés

én bár itthon is van egy egész állat kertünk ha nem az enyém imádom az állatokat. és mikor amúgy is helyes fiú sétáltatott egy kutyát én így :áhh *--* barátnőim meg így fujj kutya. de nem csak az állatokat utálják hanem milyen b.zis már hogy egy fiúnak van kutyája.

de a macskás fiúk is nagyon aranyosak szerintem. csak én vagyok ilyen "olvadós?"

2012. okt. 2. 13:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Állat vagyok de nem eladó! én is imádom az állatokat és én is jobban szeretem az állat kedvelő lányokat!
2012. okt. 2. 13:45
 2/14 anonim ***** válasza:

Nekem van 2 komondorom, elolvadsz? :)

18/f

2012. okt. 2. 13:46
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem, nem csak Te! :) De ha vmilyen kis "cuki" kutyat setaltat, akkor gyanitanod kell, hogy tenyleg meleg, vagy epp baratnöje van.
2012. okt. 2. 13:47
 4/14 A kérdező kommentje:
nem ilyen pincsire gondolok hanem bernáthegyi,husky iylen nagy testű kutyák :D
2012. okt. 2. 13:49
 5/14 anonim ***** válasza:

Volt már macskás pasim, imádtam a cicáit... is...

Azt hiszem, ha a jövőben egy új pasira is készen állok már, akkor csak macskásra fogok vadászni.

Szóval nem csak te olvadsz el :)

2012. okt. 2. 13:53
 6/14 anonim ***** válasza:
Nekem afrikai fehérhasú törpesünöm van meg csíkos mókusom. Na ilyenkor mi van? :D se nem kutya se nem macska, és b*zi se vagyok :D 22/F
2012. okt. 2. 13:57
 7/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ha mar egy allatrol kepes (es szeret is) gondoskodni, akkor nincs gond. Nekem az sem gond, hogy az epp egy csiga, egy kutya, egy macska, vagy egy lo.
2012. okt. 2. 14:05
 8/14 anonim ***** válasza:
Jó sötétek ezek a bnőid...
2012. okt. 2. 14:11
 9/14 anonim ***** válasza:
A francba! Most sikerült a lapostetveket kiirtani ... ha tudom, hogy az állatkák be jövősek valakinek ... :-P
2012. okt. 2. 14:17
 10/14 anonim ***** válasza:

Szerintem is nagyon pozitív, ha egy férfi tart állatot. Bár azért nem minden állatért vagyok oda, ha valaki pókot tartana, az azért nem lenne számomra túl szimpatikus :)

De ha kutyája vagy macskája van, és láthatóan fontos számára az állat/állatok, az bizony nagyon magával ragadó. De ez érthető is, hiszen ez arra utal (bár nem feltétlen igaz minden esetben), hogy nem csak önmagát képes szeretni, és másokra is képes energiát, ill. szeretetet fordítani.

2012. okt. 2. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!