Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én olvadok el ha egy fiúnak van állata?
én bár itthon is van egy egész állat kertünk ha nem az enyém imádom az állatokat. és mikor amúgy is helyes fiú sétáltatott egy kutyát én így :áhh *--* barátnőim meg így fujj kutya. de nem csak az állatokat utálják hanem milyen b.zis már hogy egy fiúnak van kutyája.
de a macskás fiúk is nagyon aranyosak szerintem. csak én vagyok ilyen "olvadós?"
Nekem van 2 komondorom, elolvadsz? :)
18/f
Volt már macskás pasim, imádtam a cicáit... is...
Azt hiszem, ha a jövőben egy új pasira is készen állok már, akkor csak macskásra fogok vadászni.
Szóval nem csak te olvadsz el :)
Szerintem is nagyon pozitív, ha egy férfi tart állatot. Bár azért nem minden állatért vagyok oda, ha valaki pókot tartana, az azért nem lenne számomra túl szimpatikus :)
De ha kutyája vagy macskája van, és láthatóan fontos számára az állat/állatok, az bizony nagyon magával ragadó. De ez érthető is, hiszen ez arra utal (bár nem feltétlen igaz minden esetben), hogy nem csak önmagát képes szeretni, és másokra is képes energiát, ill. szeretetet fordítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!