Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem egy fiunak ő 169centi én meg 175vok nem tom mit csinnáljak. Sok ez a 6centi külőmbség? Am a fiut nem zavarja!
Annyira bírom, hogy mindenki a társadalom elvárásainak akar megfelelni... Ebből jönnek ezek az oltári barom kérdések.
Megkérdezted már magadtól, hogy téged zavar-e? Ha megválaszoltad magadnak, akkor már megvan a válasz.
Ennyi. Minek ragozni?
Én 170centi vagyok, és rossz érzés ha alacsonyabb nálam a fiú.
Olyan mintha nem nyújta biztonságot .. még rosszabb `ha le kell nézned rá` A barátnőim mindig nevetnek mert ha még nem láttam a fiút, első kérdésem: milyen magas, hány centi?
De a te véleményed számít, nem a miénk akik ideírnak:) Neked mi a véleményed erről? Szívesen lennél vele?
az a fontos, hogy téged zavar e.
engem zavar, ennek ellenére volt már alacsonyabb barátom, de vele először azért jöttem össze, mert úgy gondoltam, hogy ugyse találok senki mást aki magasabb nálam (178 centi vagyok/voltam akkor). annyira nem volt vészes, kb 5 centivel volt alacsonyabb, de mégis zavart. aztán megszerettem, és kevésbé zavart, de azért most sokkal jobb, kicsit több, mint 10 centivel magasabb a barátom. :)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!