Szerintetek hagyjak fel a csajozással vagy az normális, hogy ilyen hatással van rám a kizárólagos visszautasítás?
Figyelt kérdés
nagyságrendileg már kb 200 lánynál próbálkoztam be és mind visszautasított, és azt kezdtem észrevenni, hogy egyre jobban fáj és megvisel mikor megtörténik az utóbbi időkben, például szórakozóhelyen elhesseget, sokszor nagyon durván egy csinos lány és kb átveti más (ezek szerint talán jobb adottságú) srácok karjaiba magát és ez állatira rossz érzés, nem mutatom ki, de sokszor piszok nehéz visszatartani a szomorúságot, a fájdalmat ami ilyenkor kitörne belőlem és ilyenkor mindig egyre csak egyre csökken az önértékelésem is pedig eddig nem voltak ilyen problémáim. Lehet jobban járok, ha inkább nem próbálkozom, mert akkor nem fogok ebbe lelkileg beleroppanni?2014. ápr. 5. 14:32
31/34 anonim válasza:
mire mondtak nemet?
írd le a módszered és a korod, hogy segíteni tudjak.
32/34 anonim válasza:
a szintezés működik. az aki neked bejön az feletted van. magad fölé választasz. tehát túl válogatós vagy. vagy ronda
33/34 Költőnő? válasza:
Nem trollkodom. Ez egy létező jelenség. Hozott isten a való világban.
A következő esetek a kivételek:
Az egyik félnek kimondottan különleges személyisége van, a másiknak pedig olyan az értékrendje, h kevésbé fontos neki a külső.
Gondolkodj el ezen, a te érdekedben.
Nekem mondjuk tönkremegy, éntőlem kaphatsz még további 500 visszautasítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!