Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nagyon nem normális az, ha...

Nagyon nem normális az, ha szinte sehová nem merek egyedül menni?

Figyelt kérdés

úgy értem, hogy pl idegen közegbe egyedül nem megyek, mert rossz egyedül idegen helyen

így pl a menzára se megyek el , se diszkóba, se moziba, konditerembe sem, csoportos tornákra sem szivesen mennék egyedül.

Le lehet ezt valahogy küzdeni? Mert így nem jó 22/L

2014. márc. 29. 20:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem lehet,hogy önbizalomhiány az oka?
2014. márc. 29. 20:04
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Szociális fóbia, üdv a klubban. Menjünk együtt és idővel leküzdöd amikor már megszoktad az emberi társaságot.

26/F

2014. márc. 29. 20:05
 3/14 anonim ***** válasza:

Mióta van ez így?

Én se szívesen járok egyedül ide-oda, néha ez kizáró ok, hogy elmenjek. Pl. sportolni szívesen mennék valakivel, de az megy egyedül is még.

Férfi vagyok, de ha van kedved, beszélgethetünk erről privátban.

2014. márc. 29. 20:06
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, de nagyon ismerős... Nincs véletlenül szociális fóbiád? Én is csak akkor merek idegen helyre menni, ha jön velem valaki, egyébként nagyon nehezen veszem rá magam és a végletekig halogatom a dolgot.
2014. márc. 29. 20:06
 5/14 anonim ***** válasza:

Nem muszáj egyedül menni. Én elkísérnélek :))

Közben tudnánk beszélgetni.

2014. márc. 29. 20:07
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
#2 Nice try
2014. márc. 29. 20:09
 7/14 anonim ***** válasza:

Jaguar_Warrior :DDD

En is ilyen vagyok mint te kérdező :) 26/f

EBBOL NEM LEHET KI GYÓGYULNI :d

2014. márc. 29. 20:11
 8/14 anonim ***** válasza:
Ez nagyon nem normális.
2014. márc. 29. 20:12
 9/14 A kérdező kommentje:

hogy mióta van ez így: kb mióta középiskolába kerültem, tehát már rég. Ott eléggé rossz volt, cikiztek meg minden, mert nem volt divatos ruhám, mert nem voltam eléggé társasági ember, mert nem szóltam vissza, tudjátok milyen ha valakire rászállnak a többiek. Emiatt eléggé zárkózott is lettem.

Azóta már más a helyzet, egyetemre járok, több az önbizalmam, most elfogadnak olyannak amilyen vagyok, öltözködésben is modernizálódtam, szóval látszólag teljesen ok nélkül vagyok ilyen, de azért a korábbi évek nyoma megmaradt.

2014. márc. 29. 20:13
 10/14 A kérdező kommentje:
vagyis nem szeretem a tömeget, mert ott van a pakliban, hogy nem fogadnak be
2014. márc. 29. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!