Nagyon nem normális az, ha szinte sehová nem merek egyedül menni?
Figyelt kérdés
úgy értem, hogy pl idegen közegbe egyedül nem megyek, mert rossz egyedül idegen helyen
így pl a menzára se megyek el , se diszkóba, se moziba, konditerembe sem, csoportos tornákra sem szivesen mennék egyedül.
Le lehet ezt valahogy küzdeni? Mert így nem jó 22/L
2014. márc. 29. 20:03
11/14 778623 válasza:
Nekem is ez a problémám :/ és nagyon sok gondot okoz. Nem megyek idegen helyre egyedül,félek hogy nem tudom megcsinálni azokat a dogokat amiiket rámbíznak. És úgy stresszelek hogy mindent jól csináljak hogy a rosszúltét kerülget. Tudnék még mesélni 22 L
12/14 anonim válasza:
Én is hasonlóan voltam, mint amit a 11-es ír, és hasonló előzményei voltak, mint amiket a kérdező írt. Ez főleg huszonéves kor elején még előjön eléggé, de idővel talán elmúlik, nálam legalábbis így volt.
13/14 778623 válasza:
remélem nekem is elmúlik idővel.
14/14 anonim válasza:
Teljesen ez a helyzet volt nálam is sőt még valamilyen szinten ma is. Folyamatosan cikiztek általánosban is, középiskolában is(szintén ruhák, öltözködés)Aztán vettem egy fordulatot megváltoztam külsőleg is, de a zárkozottság valamilyen szinten megmaradt.Talán mostanában vagyok kicsit nyitottabb mióta megszületett a kislányom. De még így is mondhatom hogy nagyon kevés emberrel tudok beszélgetni, és pl mikor dolgozok agyon stresszelem magam hogy mindent jól csinálok-e:(,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!