Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nagyon nem normális az, ha...

Nagyon nem normális az, ha szinte sehová nem merek egyedül menni?

Figyelt kérdés

úgy értem, hogy pl idegen közegbe egyedül nem megyek, mert rossz egyedül idegen helyen

így pl a menzára se megyek el , se diszkóba, se moziba, konditerembe sem, csoportos tornákra sem szivesen mennék egyedül.

Le lehet ezt valahogy küzdeni? Mert így nem jó 22/L

2014. márc. 29. 20:03
1 2
 11/14 778623 válasza:
Nekem is ez a problémám :/ és nagyon sok gondot okoz. Nem megyek idegen helyre egyedül,félek hogy nem tudom megcsinálni azokat a dogokat amiiket rámbíznak. És úgy stresszelek hogy mindent jól csináljak hogy a rosszúltét kerülget. Tudnék még mesélni 22 L
2014. márc. 29. 22:31
 12/14 anonim ***** válasza:
Én is hasonlóan voltam, mint amit a 11-es ír, és hasonló előzményei voltak, mint amiket a kérdező írt. Ez főleg huszonéves kor elején még előjön eléggé, de idővel talán elmúlik, nálam legalábbis így volt.
2014. márc. 29. 22:52
 13/14 778623 válasza:
remélem nekem is elmúlik idővel.
2014. márc. 30. 17:07
 14/14 anonim válasza:
Teljesen ez a helyzet volt nálam is sőt még valamilyen szinten ma is. Folyamatosan cikiztek általánosban is, középiskolában is(szintén ruhák, öltözködés)Aztán vettem egy fordulatot megváltoztam külsőleg is, de a zárkozottság valamilyen szinten megmaradt.Talán mostanában vagyok kicsit nyitottabb mióta megszületett a kislányom. De még így is mondhatom hogy nagyon kevés emberrel tudok beszélgetni, és pl mikor dolgozok agyon stresszelem magam hogy mindent jól csinálok-e:(,
2014. ápr. 3. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!