Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek hagyjak fel a...

Szerintetek hagyjak fel a csajozással vagy az normális, hogy ilyen hatással van rám a kizárólagos visszautasítás?

Figyelt kérdés
nagyságrendileg már kb 200 lánynál próbálkoztam be és mind visszautasított, és azt kezdtem észrevenni, hogy egyre jobban fáj és megvisel mikor megtörténik az utóbbi időkben, például szórakozóhelyen elhesseget, sokszor nagyon durván egy csinos lány és kb átveti más (ezek szerint talán jobb adottságú) srácok karjaiba magát és ez állatira rossz érzés, nem mutatom ki, de sokszor piszok nehéz visszatartani a szomorúságot, a fájdalmat ami ilyenkor kitörne belőlem és ilyenkor mindig egyre csak egyre csökken az önértékelésem is pedig eddig nem voltak ilyen problémáim. Lehet jobban járok, ha inkább nem próbálkozom, mert akkor nem fogok ebbe lelkileg beleroppanni?

2014. ápr. 5. 14:32
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Nem tudom, miért kell leszólni a kérdezőt. Honnan tudjátok, hogy ő nem elég helyes ahhoz, hogy szép lányoknál próbálkozzon? Lehet más gond van vele, nem elég érdekes a dumája, előnytelenül öltözködik, rossz helyen próbálkozik. De egyébként is mindenkinek más a szép bla bla... meg hát én is elég sok olyan párt láttam már akik az én megítélésem szerint nincsenek külsőre egy súlycsoportban, mégis láthatóan szeretik egymást.

Szórakozóhelyen kívül máshol is szoktál ismerkedni? Mert én úgy vettem észre ott inkább csapatosan lehet sikereket elérni, mert aki egyedül jár ilyen helyekre azt már eleve elkönyvelik egy nyomi forever alone-nak. Ezért nem járok már én se ilyen helyekre ismerkedni, mert csak azt látom hogy a fiúk csoportosan nyomulnak a lánycsapatokra, én meg egyedül tök hülyén érzem magam.

2014. ápr. 5. 15:24
 22/34 A kérdező kommentje:
nem egyedül járok meg elég nyitott vagyok, így össze is állunk néha ha pl ketten vagyunk haverommal más srácokkal am 62%os neked még annyit, hogy a teknős is tud repülni, ha felteszik a repülőre, mindenre van megoldás :)
2014. ápr. 5. 15:52
 23/34 anonim ***** válasza:

neked 200 alkalommal nem sikerült felkerülnöd

valami oka lehet

2014. ápr. 5. 17:12
 24/34 A kérdező kommentje:
hát majd 201-ikre vagy 220-ra, 250-re, 300-ra, stb... sikerülni fog
2014. ápr. 5. 17:25
 25/34 Költőnő? ***** válasza:

Akkor viszont ha ennyire pozitívan állsz a jövőhöz, akkor nem értem mit picsogsz a kérdésben.

Ha rohadtul jól nézel ki, a dumád is jó, meg mittomén miket soroltál még fel, akkor hol a gond nem is értem...

De tuti megint az én értelmi képességeimmel van baj....

2014. ápr. 5. 17:33
 26/34 A kérdező kommentje:
mert zavarnak a visszautasítások, és elég durván erodálja az önbecsülésem (am nem írtam hogy de baromi jól nézek ki meg minden, képzelődsz költőnő) és nem akarom, hogy ez a dolog teljesen tönkretegye az életem
2014. ápr. 5. 17:43
 27/34 Költőnő? ***** válasza:

Meglehet. Eléggé ez jött le, mikor a többiek jó szándékkal a szintekre próbálták felhívni a figyelmed.

Tudod ez kb olyan h nagyon tetszik a vízilabda válogatottunk, de egyik sem az én szintem, hiába tartom őket félistennek.

2014. ápr. 5. 18:00
 28/34 anonim ***** válasza:
próbálkozz. szerencsére nekem a felével sem kell próbálkoznom :D
2014. ápr. 5. 19:52
 29/34 anonim ***** válasza:

ne. a módszereden változtass...

írtam neked üzenetet... írd meg hány éves vagy

2014. ápr. 5. 20:21
 30/34 A kérdező kommentje:
jó szándékkal, na ne röhögtess költőnő ne légy oly buta, naiv vagy csak trollkodsz te is? Amúgy ez a szintes dolog hülyeség, azért akkor elég lent lennék a ranglétrán ha több száz lánynál próbálkoztam ami elég nagy minta, sokféle lány, sokféle személyiséggel, a közös h tetszettek nekem és egyik sem mondott igent, ez a szintes dolog hülyeség.
2014. ápr. 5. 20:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!