Szerintetek hagyjak fel a csajozással vagy az normális, hogy ilyen hatással van rám a kizárólagos visszautasítás?
Nem tudom, miért kell leszólni a kérdezőt. Honnan tudjátok, hogy ő nem elég helyes ahhoz, hogy szép lányoknál próbálkozzon? Lehet más gond van vele, nem elég érdekes a dumája, előnytelenül öltözködik, rossz helyen próbálkozik. De egyébként is mindenkinek más a szép bla bla... meg hát én is elég sok olyan párt láttam már akik az én megítélésem szerint nincsenek külsőre egy súlycsoportban, mégis láthatóan szeretik egymást.
Szórakozóhelyen kívül máshol is szoktál ismerkedni? Mert én úgy vettem észre ott inkább csapatosan lehet sikereket elérni, mert aki egyedül jár ilyen helyekre azt már eleve elkönyvelik egy nyomi forever alone-nak. Ezért nem járok már én se ilyen helyekre ismerkedni, mert csak azt látom hogy a fiúk csoportosan nyomulnak a lánycsapatokra, én meg egyedül tök hülyén érzem magam.
neked 200 alkalommal nem sikerült felkerülnöd
valami oka lehet
Akkor viszont ha ennyire pozitívan állsz a jövőhöz, akkor nem értem mit picsogsz a kérdésben.
Ha rohadtul jól nézel ki, a dumád is jó, meg mittomén miket soroltál még fel, akkor hol a gond nem is értem...
De tuti megint az én értelmi képességeimmel van baj....
Meglehet. Eléggé ez jött le, mikor a többiek jó szándékkal a szintekre próbálták felhívni a figyelmed.
Tudod ez kb olyan h nagyon tetszik a vízilabda válogatottunk, de egyik sem az én szintem, hiába tartom őket félistennek.
ne. a módszereden változtass...
írtam neked üzenetet... írd meg hány éves vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!