Szerintetek hagyjak fel a csajozással vagy az normális, hogy ilyen hatással van rám a kizárólagos visszautasítás?
piszok nehéZ TUDOM jol .. én is ugyan igy jártam sokszor.
De
Ne kezdeményezz csak ha már volt valami beszélgetés,lehet hogy még te más után buslakodsz valaki a sarokban figyel téged aki szintén szomoru mert nem öt választottad..
200 lány?! Talán változtass a módszereden és próbáld kicsit megjátszani magad különböző irányokba.
Vagy legyél oltári nagy tapló és lekezelő velük vagy pedig túlságosan visszahúzódó, kedves, szerény. Ebből pedig gyűjthetsz valamennyi információt hogyan is csináld legközelebb. Veszíteni már nem nagyon van mit.
minek próbálkozol? egész életemben nem próbálkoztam be ennyi nőnél :D
30+F
hát én minden nekem tetsző lányhoz odamegyek :) így nem hinném, hogy egy is búslakodva nézne csak utánam a sarokból...
Amúgy igen 2ik rengeteg módszert próbáltam már hogy is mondjam volt rá sok lehetőség :D
senkinek sem jár alanyi jogon :D
milliomos sem leszel azért, mert jár :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!