Nem gáz az, ha fiúk társaságát keresem kizárólag netes beszélgetésre, mert a szakítás óta nincs kivel napi szinten minden nap levelezgetnem/chatelnem?
Figyelt kérdés
Olyan dolgokat megbeszélve, hogy mi történt aznap, mi volt a suliban, ilyen beszámolásféle amiben egy barátnő ugye nem játszik akivel a napomat töltöm.
Nem jelentkezőket várok most! Csak választ a kérdésre. Köszi :)
17L
2014. ápr. 4. 21:38
1/5 anonim válasza:
Jaj kislányom,ha nem tanulsz,akkor tényleg ilyen hülye maradsz.
2/5 anonim válasza:
Nem gáz :D
én 16-18 éves lányokkal beszélgetek mindenféléről, mert ti még kedvesebbek és aranyosak vagytok :D
22F
3/5 anonim válasza:
Ez elég gyakori. Legalábbis most 2 lányal vagyok így. Szeretek velük beszélgetni. Az egyik értelmes a másik meg hülye akin jókat mosolygok. :D Szerintem sokan vannak így. Tuti nem gáz. :D
4/5 anonim válasza:
De gondolom azt is megkérdezik, hogy milyen fazonra borotválod ugye??? ;) ;)
S a válasz: nem gáz, korrekt határokon belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!