Ezt jónak vagy rossznak vegyem?
Figyelt kérdés
A fiú aki tetszik megtudta (multheten kedden) es bejeloltem facebookon (csütörtökön) de nem jelölt vissza de lehet hogy nezett ma meg tegnap is(eszrevettem csak akkor nez ha en biztosra nem latom(a baratnoim mondtak)). Ez hogy nem jelöl vissza ezt jonak vagy rossznak vegyem? pedig míg nem tudta neztem ot de ha raneztem elkapta fejet.2014. ápr. 1. 15:32
2/5 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted?
2014. ápr. 1. 15:34
3/5 anonim 

válasza:

ÚRISTEN!!! NEM JELÖLT VISSZA FACEBOOKON :OOOOOO EZ SZÖRNYŰŰŰŰŰ!!!!!
bocs.
És ha csak nem nézte és/vagy lesz.arja fb-t? A facebook nem a való élet és hálistennek vannak még emberek akik nem ott élnek konkrétan. Én is van hogy hetekig rá se nézek, és ha épp ezidő alatt jelöl be a hódolóm akkor majd visszajelölöm ha ráérek ezt nézegetni.
De ha ennyire idegesít menj oda és kérdezd meg tőle, vagy ha már beköltöztél teljes mértékben a virtuális világba akkor küldj neki egy üzit.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem.tudom hogy fent volt mert a baratnomet megkertem nezze meg es tegnap fent volt. Biztos tudja hogy en vagyok az de ezt most azert csinalja hogy meg beszelni se tudjak vele?
2014. ápr. 1. 17:58
5/5 anonim 

válasza:

Ha ez lenne a célje akkor hanyatt-homlok menekülne a közeledből, nem sunyin bambulgatna rád. Ismétlem, a Facebook nem a való világ. Ezer ember van aki nem jelöl vissza egyből. Ennyi. Dolgozd fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!