Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek hogyan vegyem rá?

Szerintetek hogyan vegyem rá?

Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályomban aki nagyon tetszik nekem. A legtöbb fiú szerint szép. És nagyon okos, kedves. De az a legnagyobb baj hogy borzasztó izzadságszaga van. Amúgy a ruhája tiszta meg sztem fürdik is. Csak az van hogy a családja és ő is elutasít minden vegyi dolgot meg vegák is stb. Nem használ dezodort még csak törlőkendőt sem. Azt tudom hogy én is tetszem neki már ott tartok hogy elhívnám randira de ez a dolog megakadályoz. hogyan vegyem rá hogy legalább dezodort használjon? légyszi segitsetek nagyon tetszik ez a lány. 16F
2014. febr. 7. 17:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Kínáld meg rágóval, majd mielőtt venne, húzd vissza, s mond neki, hogy a testszagán ez mégse segíthet.
2014. febr. 7. 17:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Fújd le Chemotoxal.
2014. febr. 7. 17:45
 3/5 anonim válasza:

Ez egy felettébb vicces kérdés az én szemszögemből de mivel neked komoly ezért megpróbálok komolyan válaszolni ami nem fog egykönnyen menni .

( Először kiadom magamból a nevetést aztán mondom a komoly választ ... :

- Tudod miért büdös az a csaj ?

- Nem

- Hogy a vak is letudja köpni LOL .

Na még egy vicc : Megy a cigány a munkaügyi hivatalba állásért. Odamegy az ablakhoz és mondja:

- Jóóóó napot! Állás kéne!

- Mondja az iskolai végzettségét!

- Hat elemi!

- Hú, ez nehéz lesz!

Az ürge keres, keres...

- Á! Itt egy magának való állás. Nem tudom, hogy jó lesz-e; vadászgörényekkel kell egereket fogni.

Megörül a cigány az ajánlatnak és elfogadja. Megy haza a kocsmába dikkezni, hogy:

- Há' DIKK, nekem álláson van.

Megkérdezik a kocsmába tőle, hogy mégis milyen munkája van.

- Há' vadászgörényekkel kell egeret fogni.

- És hol tartod őket?

- Hát a lakásban!

- És nincs ott büdös?

- Dehogynem, büdös van, de majd megszokják! )

És akkor most jön a komoly vélemény : H tetszik ha nem , ha téged zavar a szaga akkor ne kezdj vele ha úriember vagy ... ha megmondod neki biztosan megsérted az meg ugye nem lenne jó és egy úriember ilyent nem tesz : ez egy vélemény volt de akkor most jön a válasz :

Vidd el konditerembe és izzaszd meg aztán mond neki : Én megyek fürödni mert le izzadtam és büdös lettem és nem akarok ilyen szaggal szerelmem előtt mutatkozni . Ha én előbb végzek a fürdéssel mint te akkor majd kint megvárlak .

2014. febr. 7. 17:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Egy csomó dezodor van már, amit az ilyeneknek gyártanak, nemtudom mondjuk mennyire lehetnek hatásosak, de valamennyit biztos javít, szerintem legalább olyat használhatna, de ne te mondd neki, mert esetleg megsértheted. Hanem szerintem kérj meg egy lányt az osztályból, hogy mondja neki. Azért ne a legjobb barátnőjét válaszd pl. mert az azt is elmondja, hogy te kérted meg rá, meg mindent. Szóval kérj meg egy lányt, akivel úgy beszélőviszonyban van, hogy mesélje el neki, mint érdekességet, hogy vannak ilyen dezodorok, minthogyha ez lenne a nap híre... Aztán vagy veszi a lapot vagy nem. :/ Sajnos jobb ötletem nincs. Én is lány vagyok és tudom, hogy 16 éves koromban engem is könnyen meg lehetett volna bántani ilyesmivel, ebben a korban a lányok még érzékenyebbek az ilyen témákra.
2014. febr. 7. 17:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi. igazából nem azzal van a gond, fürdik ő. mikor reggel megérkezik semmi szaga csak nap végére gondolom megizzad és az már szörnyű.
2014. febr. 7. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!