Mit gondoltok az ilyen női/ lányos felfogásról: Én nem kezdeményezek, ha kellek neki/vagy erdeklem őt akkor ő kezdeményezzen? Fiúk miért gondoljatok olyan nagy elvárásnak ezt?
Na jó azért függ a helyzettől is, de én úgy általánosan gondoltam....
:D hmmm talán meg el is gondolkodom ezen az első lépésen, azért ha ott az alkalom akkor megragadnám. :)
Na tessék, egyre értelmesebbnek tűnsz!
Eleinte 15 évesnek gondoltalak, már úgy gondolom 20 körül lehetsz. :)
Egyébként ezek csak apróságok, de sokat jelentenek....
Erről eszembe jutott egy vicc:
Fent a dombtetőn áll három bika: fiú,
apa, nagyapa. Odalent tehenek
legelésznek. A legfiatalabb őrjöngve
toporzékol apja mellett:
- Na, én nem bírom tovább! Most
lerohanok, és meghágom azt a
gömbölyű seggű tarkát ott a szélén...
Az apja megállítja.
- Ne pazarold az erődet, fiam! Majd
szép lassan leballagunk, és sorra
meghágjuk mind.
Mire a nagyapa dünnyögve mondja:
- Egy tapodtat se, marhák! Amelyik
hágni akar, úgyis feljön...
Hosszú éveknek kellett eltelnie az életemben, hogy 30 évesen már képes voltam nem csak, hogy jeleket adni, hanem kezdeményezni egy srácnál/férfinál.
Bevallom, nem volt egy egyértelmű helyzet - nemrég szakítottam, más is udvarolt és egy harmadik srác tetszett meg nagyon nekem. Meguntam a szórakozást, bevállalós lettem -gondoltam -egyszer élek -hát megpróbálom kimutatni az érzéseim.
És aztán élete szerelme lettem ennek az embernek, aki állítása szerint már 10 éve várt erre. Szóval, vannak ilyen esetek, amikor egy nő érzi a "helyzetet" és lép. Mert a férfiak is össze vannak már zavarodva, segíteni kell nekik. Ha nem értetek egyet, írjatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!