Mit gondoltok az ilyen női/ lányos felfogásról: Én nem kezdeményezek, ha kellek neki/vagy erdeklem őt akkor ő kezdeményezzen? Fiúk miért gondoljatok olyan nagy elvárásnak ezt?
Lány vagyok, és nagyon egyetértek ezzel: a fiú kezdeményezzen. A lányoknak nem ijesztő, vagy visszataszító, ha egy ellenkező nemű komolyabban közeledik, néhány srácnak viszont tapasztalataim alapján az. Én már úgy vagyok vele, hogy ha kezdeményezek, a fiú azt hiszi, könnyű meló és kétségbeesett vagyok, így nem is vesz komolyan vagy csak lyukra játszik. Sajnos a saját élményeim alapján én így látom..
18L
Mert attól még, hogy egyenjogúság van, a férfi maradjon férfias, a nő meg nőies.
Én baromi gázul érezném magam, ha odamennék egy férfihez, hogy "szia, meghívhatlak egy italra?". És szerintem ő is.
Jeleket természetesen adok, ha érdekel az adott férfi, de ha még annyi vér sincs a pucájában, hogy odajöjjön hozzám, akkor tényleg felejtős a dolog.
Egyébként meg egy normális férfi élvezi, ha meghódíthat egy nőt. Minek vegyük el tőle ezt az érzést?
Én ( és szerintem a legtöbb fiú) szívesen kezdeményezek annál aki AD JELEKET.Ha kimutatja a lány hogy érdeklem onnantól izgalmas játszma a dolog.
1-2 mosoly,szemezés szerintem nem olyan kva fárasztó.
De nem fogunk odamenni egy olyan lányhoz aki szemlátomást tesz a fejübkre.Nem élvezzük a visszautasítást.
Azt is utáljuk ha a lány-aki elvileg akarja a kapcsolatot-elvárja hogy rohanjunk utána.
Az olyan lányokat akik arra várnak hogy majd valaki meghódítja òket,sajnálom.Így nemigen lesz párjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!