Mit gondoltok az ilyen női/ lányos felfogásról: Én nem kezdeményezek, ha kellek neki/vagy erdeklem őt akkor ő kezdeményezzen? Fiúk miért gondoljatok olyan nagy elvárásnak ezt?
Miért lenne szégyen? Ezt a "férfi kezdeményez" dolgot a régi korok alakították ki de a társadalmi viszonyok azóta nagyon megváltoztak.
Értem én hogy ez nektek elég kényelmes,eddig nincs baj,de valakit ezért lenézni cseszett nagy szűklátókörűség.
Ha a 2 nem egyenlő itt miért lenne különbség? Ne legyetek lusták.
nem érted...
Lehet h ehhez a kezdő lépéshez nem elég bátor, mert valóban nem könnyű lépés. De ettől még ő lehet egy nagyon határozott normális rendes ember. És scupán azért mert elkönyveled/elkönyveli néhány nő h akkor ő nem férfi, noss.... lehet h emiatt halasztanak el egy normális embert egy normális kapcsolatot amire vágynak.
ding ding ding! megértetted :)
Nem baj ha ilyen vagy, te ilyen személyiség vagy neked ez kell ez fontos.
Majd egyszer lesz ilyen biztosan. Minden embernek vannak elvei.
nekem azaz elvem hogy ha első randira fekete nadrágot vesz fel akkor haza is küldöm.
Ehhez hozzáfűzném a saját sztorim.
A volt barátnőmet én zenesuliban ismertem meg.Magamtól nem vettem volna észre mert alig találkoztunk.Egyszer egy közös koncerten viszont leült mellém beszélgetni mert nem voltak ott a barátai.Aztán facebookon folytattuk,elhìvtam,összejöttünk 3 szép évre.
Ebben az esetben ő tette meg az 1. lépést lényegében mégis szép kapcsolat lett belőle...
Te gondolom ültél volna a helyeden mogorván,nehogymár NEKED kelljen barátkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!