Ilyen bemutatkozó szöveg társkeresőn milyen?
Figyelt kérdés
Szabadidőmben a legjobban sétálni pl.: nyáron kettesben a csillagos ég alatt :) és biciklizni inkább ilyen erdős tályakon szeretek. Imádom a sütiket főleg a túrósat meg a krémeseket. Magabiztos, határozott mellette bújós és ölelős tipusú pasi vagyok.
eddig jutottam milyen befejezést kéne? gondoltam vmi vicc vagy nemtom mert most olyan félkésznek érzem... Mit gondoltok?
2014. márc. 29. 22:15
11/15 A kérdező kommentje:
ezen most mi a papucs?
2014. márc. 29. 22:46
12/15 anonim válasza:
ne írj ki olyat ami lényegtelen: mit szeretsz a kajában.
főleg ne írj ki olyat ami megkérdőjelezi a domináns szereped (férfiasságod):
romantika, érzelgőség
13/15 anonim válasza:
Nekem errol a "ripacs" szó ugrott be. Szamomra ez olyan, hogy leültél gondolkodni, hmm, mit is szeretnek a nők, áh igen, csillagok, növények süti, ölelkezés... összeütök ezekből valami szívszaggatót. Meg én már idősebb vagyok, emiatt bizalmatlanabb, de az is az eszembe jutott, hogy a fene sétálgatna éjszaka és biciklizne egy erdőben egy vadidegennel :D Szóval én holtbiztosan elszaladnék egy ilyen bemutatkozás után, de lehet, hogy a fiatalabb (tizenéves) korosztály elolvad tőle.
14/15 anonim válasza:
Írhatsz bármit,elöbb a kèpedet nézik meg.
És kb 1sec alatt eldöl hogy elolvassa-e a bemutatkozó szöveged vagy nem.
15/15 DreamWeaver válasza:
Túl sablonos. Szeretsz sétálni, biciklizni, sütizni, ölelkezni. Ezekkel nincsen gond, de ezt Rajtad kívül még 600an beírják társkeresőbe. Leírod, hogy határozott vagy és magabiztos, de ez a szöveg tartalmából hiányzik. A lányok döntő többségének szemében sablonosnak és unalmasnak fogsz tűnni. Ahhoz, hogy ezt ellensúlyozd, döbbenetesen jó fotókat kell felraknod Magadról. Próbálkozz meg a dominancia, humor, kreativitás hármas kombóval. És hogy ne csak negatívumokat írjak; a bemutatkozód hossza jó. Ennél ne legyen se hosszabb, se rövidebb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!