Lányok! Nektek bejönne egy ilyen bemutatkozó szöveg társkeresőn? (500 karakter a limit. ) 25/f
Nincs fehér lovam, sem hercegi rangom. De van lelkem, tudok szeretni, adni, kapni. Szeretném megtalálni a másik felemet, mert szerintem szerelem nélkül minden ember csak egy fél.
Azok jelentkezését várom, akik tudják mi a férfi, a nő, és kapcsolat szavak jelentése. Az intelligencia elvárás, az egyetem nem. Szeresse az állatokat, a természetet járni, utazni. Olyan embert keresek, kinek társaságában rátalálok a lelki békére, s mikor egymáshoz bújunk, a szavak elvesztik minden jelentőségüket.
Süt a szövegedből, hogy görcsölsz. Hogy neked muszáj valakit találnod.. Kicsit sablonos a fehér lovas dolog és egy picit túl csurrant :DD, mintha egy délutáni szappanoperában beszélnének.
Kicsit vedd lazábbra!
Eddig nem hittem benne, de kezd beigazolódni az egyik ismerősöm mondása:
- "A nők nem tudnak gondolkodni, és fogalmuk sincs, hogy mit akarnak. Több baj van velük, mint amennyi örömöt adnak."
Egyszer az a baj, hogy csak magamról írok, nem írok a jelöltemről, ha meg leírom, kit keresek, akkor: "Fúj! Nyálas sz*r!"
Bocsi,de szerintem túl nyálas :D
Mindez hiába egyébként,ha nem tetszel a nőnek külsőre :-/ akkor megette az egészet a fene...
Adok szívesen tanácsot:
Ne arról írj, hogy mit képzelsz el,hanem milyen vagy.De csak nagy általánosságban.
pl:
-szeretem a társaságot,szeretek jó programokat szervezni,kirándulni,társaságba járni
-szeretek utazni
-őszinte embernek tartom magam
-keresek egy kedves,csinos hölgyet,aki társ a mindennapokban
mittomén..de még ez is kissé nyálas lett :D
Ezt a képet jól nézd meg, és vésd az agyadba:
A mai nőt 100%-a ilyen. És még ők mondják a férfiakra, hogy beképzelt majmok. Ők meg egytől egyig rib**ok. Ha van pénzed, van nőd is, ha nincs, lehetsz fehér lovon Brad Pitt, akkor is csicska maradsz a szemükben.
Szerintem járj el hivatásoshoz, az soha nem mond nemet, max ha nem ér rá(d), és 10x kevesebbe kerül összességében, mint ha barátnőt tartanál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!