Lányok! Nektek bejönne egy ilyen bemutatkozó szöveg társkeresőn? (500 karakter a limit. ) 25/f
Nincs fehér lovam, sem hercegi rangom. De van lelkem, tudok szeretni, adni, kapni. Szeretném megtalálni a másik felemet, mert szerintem szerelem nélkül minden ember csak egy fél.
Azok jelentkezését várom, akik tudják mi a férfi, a nő, és kapcsolat szavak jelentése. Az intelligencia elvárás, az egyetem nem. Szeresse az állatokat, a természetet járni, utazni. Olyan embert keresek, kinek társaságában rátalálok a lelki békére, s mikor egymáshoz bújunk, a szavak elvesztik minden jelentőségüket.
Nem jönne be. Először is azért, mert nálam elvárás, hogy a férfi képes legyen a mondatok alanyát egyeztetni (azok vs szeresse).
Másodszor azért, mert ez a szöveg nagyon sablonos, semmi nem derül ki belőle. Megkockáztatom, ha most megkérnélek a férfi, nő, kapcsolat szavak definiálására, komoly gondban lennél.
Pontosabban egy dolog kiderül: te saját magad nem tartod teljes értékű embernek. Ami viszont kimondottan taszító számomra. Nekem olyan férfi kell, aki pontosan tudja, ki ő és hol a helye a világban. Aki önmagában egy egész, nem csak egy fél. (Persze ettől még lehet, hogy másnak bejön ez, de a kérdés az volt, hogy nekem bejön-e.)
De hogy valami támpontot is adjak: én inkább értékelem, ha valaki önbizalommal ír magáról, és humorral! Ha már herceg, akkor legyél te a modern herceg, aki azért nem fehér lóval megy a hercegnőjéért, mert az éppen Állatfarmon van. Egy kis humor, egy kis kedveskedés (tök nyugodt lehetsz, minden nő szereti, ha lehercegnőzik, még az is, aki az ellenkezőjét állítja), és mondjuk ha feltétel némi műveltség, azt sokkal célszerűbb így jelezni, mint explicit módon kiírni. Bár mondjuk ezt nem írtad, de az intelligenciára és egyéb tulajdonságokra is igaz. Olyat kell írni, ami jó eséllyel az adott tulajdonságokkal jellemző nők figyelmét kelti fel.
Amit te írtál, az kb. a női magazinok színvonala, az egyszerű lánykák kapva kapnak rajta, de ha te intelligens nőt szeretnél, akkor ezen még csiszolni kell.
Szerintem inkább te nem tudsz gondolkodni, G!
Egyébként pedig a szöveggel nincsen gond szerintem, viszont nem tudom mikor érted meg, hogy így nem fogod megtalálni a párod... Rossz helyen tapogatózol, de persze ez csak az én véleményem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!