Ilyen bemutatkozó szöveg társkeresőn milyen?
Szabadidőmben a legjobban sétálni pl.: nyáron kettesben a csillagos ég alatt :) és biciklizni inkább ilyen erdős tályakon szeretek. Imádom a sütiket főleg a túrósat meg a krémeseket. Magabiztos, határozott mellette bújós és ölelős tipusú pasi vagyok.
eddig jutottam milyen befejezést kéne? gondoltam vmi vicc vagy nemtom mert most olyan félkésznek érzem... Mit gondoltok?
troll szaga van :D
Bár nem is csodálom: "tályakon" - ez milyen hely?
Egyébként nem domináns ha gyengédséget tükrözöl ki, mint amit te csinálsz.
Magabiztos, határozott, mindemellett bújós és ölelkezős típusú férfi vagyok. Szabadidőmben leginkább sétálni szeretek, pl. nyáron kettesben a csillagos ég alatt. Biciklizni is imádok, inkább erdős tájakon. Imádom a sütiket, főleg a túrósat meg a krémeseket.
Én így írnám :)
Ez olyan össze-vissza zagyvaság lett.
Nem vagy véletlenül a Gyurcsány rokona??? :DDD
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Igen a helyesíásom nem tökéletes az ly és j szavakat állandóan összekeverem... Azért zavaros mert még nincs kész gondolkozok rajta még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!