Érdemes várnom vagy hagyjam?
Figyelt kérdés
Van egy fiù akivel rég òta beszélgetek.Minden nap ir kivétel nélkül.Az elején nem foglalkoztam vele de most igy elgondolkodtam..nem tudom mivan gondolom hogy annak nem ir mindennap az ember akivel nem akar beszélni..nem tudom mi a célja miért nem lép multkor irta hogy randizni megy ami sztem kamu volt mert egész végig mekem irt ugy hogy randizott volna? Szerintetek mit csináljak? bocsi az irásért telon vagyok2014. márc. 29. 22:13
1/4 anonim válasza:
találkozz vele, ismerd meg :D kitudja ... :P csak féltékennyé akart tenni , kicsit se átlátszó... :D
2/4 A kérdező kommentje:
De akkor miért nem lép valamit?
amugy köszi
2014. márc. 30. 07:53
3/4 anonim válasza:
Gondolom azért nem lép, mert kicsit félős. Hány évesek vagytok?
Féltékeny lenne, ha te "randiznál" vkivel? Kutakodj, küldj jeleket neki :)
4/4 A kérdező kommentje:
17 évesek vagyunk
hát nem az a félős tipus
mikor jeleket küldtem nem reagált semmit..
2014. márc. 30. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!