Baj van, belezúgtam, hogyan hagyjam figyelmen kívül?
Nos, elég hülyén néz ki a cím, tudom, de a helyzet a következő: van egy srác, csak két hónappal fiatalabb nálam, de mintha tizenkét éves lenne még XD gépfüggő, szerencsétlen, általában a verekedések áldozata, nem egy Adonisz, szóval nem az a "minden csajnak ő kell, mert olyan jó pasi". És én, mert ki más, úgy beleestem, hogy konkrétan, ha csak meglátom, se bírok normálisan viselkedni. Elég nyitott a srác a lánynokkal, sokan szeretik és cukinak tartják (tényleg az :3)
Szoktam vele én is beszélgetni, és jönnek a pillangók a hasba, torok szorul, hang vékonyodik és alig bírok megszólalni. Ezt ő nem veszi észre, jelet sem adtam neki, mert tudom, hogy a végén úgy is csalódni fogok. Azonban jelenleg ha olyan lánnyal látom meg, aki potenciális ellenfél lehet (annak ellenére, hogy nem akarom megszerezni), akaratlanul is féltékenységfélét érzek, és ez így nagyon rossz.
Mit tegyek? Elmúlik majd? Vagy próbáljam meg mégis?
A válaszokat köszönöm, 16/L :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!