Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek? Hagyjam? Ha nem...

Mit tegyek? Hagyjam? Ha nem akkor, hogy tegyem jóvá bocsánatkérésen kivűl? Hogy közeledjek?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki 5évvel idősebb nálam. Szerelmes vagyok belé. Most mindenki osztani fogja h fellángolás stb., de nem! Tényleg szeretem szerelemből! Higyjétek el a14 éveseknek is vannak érzéseik. Ő az első szerelmem. Van egy bátyám aki nagyon nyomorék és mindig oltogatta a haja miatt (rasta) és szerintem azt hiszi én is olyan vagyok és ott voltam bátyámékkal és én is röhögtem és nem tudom hogy lépjek ezek után oda hozzá. A másik a korkülönbség. Kiröhögne.? Nem tudom mit tegyek kèrem segítsetek!
2014. márc. 13. 20:43
 1/2 Grim13 ***** válasza:
van érzésetek senki sem vitatja csak ti nem vagytok tisztába vele, csak 1-2 félével és egy kalap alá veszitek... hogy érted hogy olyan vagy ? raszta ? a bátyád mindig oltani fogja, ezért a bátyád hogy védjen és csak méltó párt engedjen a közeledbe! a leírásból számomra nem tiszta mit kell jóvátenni :S oda lépni meg könnyü, volt már ilyen kérdés ami raszta sráccal volt kapcsolatos, dicsérd meg a tincseit, kérdezd meg hogy készül, szereti-e a reggee zenét, hivd el táncolni, add a jeleket stb. ha vannak érzéseid akkor nem nagyon kell mit tenni a tudatalattid majd teszi amit kell, elpirulsz, elakad a szavad, le fog esni neki hogy beleszerettél! deee egy 19 éves srác nem biztos hogy 14 éves csajt keres! én 19 évesen anno idősebb csajt akartam mert rájöttem hogy a fiatalabbak még nem elég érettek
2014. márc. 13. 22:57
 2/2 anonim válasza:
Kiábrándítalak: semmi esélyed. 19 vagyok, és ha nem vagy koraérett fullos buxa, akkor feléd se fog fordulni. Na béke ombre.
2014. ápr. 3. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!