Mit tegyek? Hagyjam? Ha nem akkor, hogy tegyem jóvá bocsánatkérésen kivűl? Hogy közeledjek?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki 5évvel idősebb nálam. Szerelmes vagyok belé. Most mindenki osztani fogja h fellángolás stb., de nem! Tényleg szeretem szerelemből! Higyjétek el a14 éveseknek is vannak érzéseik. Ő az első szerelmem. Van egy bátyám aki nagyon nyomorék és mindig oltogatta a hajaP miatt (rasta) és szerintem azt hiszi én is olyan vagyok és ott voltam bátyámékkal és én is röhögtem és nem tudom hogy lépjek ezek utánp oda hozzá. A másik a korkülönbség. Kiröhögne.? Nem tudom mit tegyek kèrem segítsetek!2014. márc. 13. 21:25
1/3 anonim válasza:
Drága pici kislányka, ő 5 évvel idősebb, más generáció. kivétel ha valami visszamaradott retardált.
2/3 anonim válasza:
14 évesen te inkább várjál a fiúkkal. Foglalkozz az iskolával.
3/3 anonim válasza:
Én elhiszem neked, hogy szereted, de... Nem egy embertől az ismeretségi körömben hallottam, hogy nem kifizetődő egy ilyen kapcsolat. Általában úgy néz ki, hog a fiú csak addig marad együtt a lánnyal, amíg eléri, hogy lefeküdjenek, utána szakít vele. Sajnálom, de szerintem keress vaakit a saját korosztályodból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!