Lehetne ennél megalázóbb helyzetben lenni?
Figyelt kérdés
Engem a lányok rondának tartanak, folyton ezt kapom, hogy ronda, ronda,ronda és vmég vagy századjára is ronda vagy csak egy tök közömbös nézést, de látszik, hogy nem vonzódnak hozzám a lányok, a külsőm nekik egy ronda semmi. Ellenben egy buliban összehavekordtam pár arccal, lányokkal, fiúkkal, persze a lánynak ott sem kellettem, de legalább enyhén jelezte, hogy nem vagyok az esete és kivételesen nem rondázott le nyíltan... De az egyik haverjának, hát az mikor kettesben sörözgettünk elkezdett faggatni, hogy nekem vannak-e perverzióim, és mivel már mindkettőnkben volt pia, de már józanodtunk is azért, ő elmondta, hogy szeretné fiúval is csinálni, de eddig csak lányokkal volt. Erre fura mód hirtelen elkezdett célozgatni, hogy olyan helyes arcú fiúval, mint én el tudná képzelni, hogy kipróbálná. Persze egyből rám jött a parázhatnék, egyből éreztem, hogy le kell lépnem, mert ennél kínosabb és undorítóbb helyzetet még nem is éltem át. De értitek egy homárnak helyes vagyok, erre a lányok midn rondáznak, mégis miért?! Komolyan ennyire áms a fiúk és lányok látásvilága? Egy srác helyesnek tart, a lányok meg mind rondának, hol itt az igazság, hogy én hetero vagyok és mindig is gyönyörű lányokra vágytam és nem adja meg az élet, de a lányok folyton rondának neveznek vagy olyan fejjel néznek rám, hogy szinte már fáj, annyira érzem, hogy egyik lány sem tart vonzó srácnak. Suliban is ott vagyok lányok előtt és mit hallok, hogy egy másik fiúról áradoznak, közben észre sem veszik, hogy én is ott vagyok ám, helló, lányok. Ennyire nem lehetek ronda, ha egy homár helyesnek tartott vagy mégis?! Csak egy lánnyal szeretkezhetnék már végre egy igazit, csak eggyel végre, ha ezt megélném, hogy ő úgy vonzódik hozzám, ahogy vagyok és nem a pénzemért mondjuk (mert mondhatnátok, hogy menjek prostihoz, de tudom, hogy az nem az igazi, én saját magamért akarok kelleni egy lánynak, erre vágyom, hogy szeressen és ne csak azért dugjon velem, mert fizetek neki vagy egyéb érdekből). Időnként még könnyezek is, mert ez már nem normális, hogy egy lány sem vonzódik hozzám, hiába is próbálkozom. A legnagyobb sikerem az volt, hogy egy képemre azt mondta egy lány, hogy cuki vagyok, de a cuki gondolom rondát jelent a lányoknál, szóval már abban sem vagyok biztos, hogy ez jót jelent. Teljesen el vagyok kenődve és undorodom, hogy ez a homár engem akart, de egy szép lány se akat még engem, pontosabban semmilyen láyn sem akart még engem magának. Ez meg még azt is kitalálta, miután látta, hogy nem izgat a dolog, hogy hozna a kedvemért egy szép csajt is. De egyszerűen nem tudom elfogadni, hogy a lányok mind rondának tartottak eddig, nem akarom elfogadni, bár lenne egyetlen egy lány, aki lát engem személyesen és helyesne tart és szívesen bújik hozzám, megöleljük egymást, csókolózzunk és végre én is egy egészséges, normális fiú lehetnék, aki igenis elmondhatná, hogy volt már egy lány legalább, aki kívánta őt és jó dolgokat élhettem át vele és nem csak a nyamvadt álmodozás folyton meg a recskázás.2014. márc. 29. 18:47
1/6 anonim válasza:
Az is lehet hogy csak rossz helyen próbálkozol. Vagy olyan lányoknál próbálkozol akiknek csak a tökéletes pasik kellenek. Egy csomó egyedülálló lány van aki normális, és szép is.
2/6 anonim válasza:
Hidd el hogy vannak a földön csúnya emberek akiknek mégis van párjuk. Nem gondolod hogy ez az egész inkább hozzáállás kérdése? Most a leírásod alapján szerintem személyesen is sugárzod magadból ezt az elkeseredettséget meg önbizalomhiányt, ami mit ne mondjak, nagyon taszító tényező. Hány éves vagy egyáltalán?
3/6 anonim válasza:
Van. Viszont leírtad, hogy még suliba jársz. Magyarul nem vagy még 18, és nem sok emberrel találkoztál még.
4/6 anonim válasza:
Szerintem is a hozzá állásoddal van a gond, és valószínűleg sugárzik belőled a rosszindulat.
Egyébként meg nem bírnál a homár helyett más szavat használni (pl meleg, homoszexuális, bánomisén)? Mert eléggé undorító hatást kelt a rólad kialakított véleményemben.
5/6 anonim válasza:
Egyébként igazán hagyhattad volna szegény srácnak, hogy lepippantson a férfi WC-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!