Miért van ez így, másnak is van ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Körülbelül 3 éve volt az első igazán komoly kapcsolatom, ami 1 éve véget ért, nagyon jó volt, előtte csak apróbb dolgaim voltak.
Éretlen voltam minden szinten, nem úgy néztem ki ahogy most, sokkal kiegyensúlyozottabb és magabiztosabb vagyok most mint akkor és nem csak én mondom ezt.
Mára talán már felnőttem többé kevésbé és mégsem találok senkit. Lehetőségek lennének csak vagy én vagy a másik fél nem akarja a kapcsolatot.
Egy szó mint száz, pont hogy most kellene, hogy legyen barátnőm, nem mikor kisfiú voltam.
19/F
2014. márc. 15. 19:55
1/1 anonim válasza:
Nem feltétlen kell annyira kajtatni ezt a barátnôsdi dolgot... A lányoknak nem mindig jön be a nyomulós pasi, meg ha annyira megváltoztál, akkor ne a futókapcsolatot lásd egy nôben/lányban. Persze, hogy elkerülnek, ha tudják, hogy nem azt fogják kapni, amit megérdemelnek és amit szeretnének!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!