Milyen érzés szeretve lenni, lányok, fiúk? Elmesélnétek?
Figyelt kérdés
Én csúnya fiú vagyok, így érthető mód nem képes vonzódni hozzám egy lány sem. Ez nem az ő hibájuk, csak az enyém, hogy ronda gyerekként magam is számomra vonzó lányokra hajtottam, akiket meg sem érdemlek otromba fejbeli, testbeli adottságaim miatt. Csak kiváncsi vagyok milyen lehet azt érezni, amit én ssoem élhetek meg, csak álmaimban legfeljebb.2014. márc. 28. 21:22
11/11 anonim válasza:
Olyan érzés mintha értelmet nyerne az életed. De amikor vége van elviselhetetlen ürességet érzel.. Egy író egyszer azt írta, a szép emberek életét folyton felkavarják a szenvedélyes idegenek.. és ez bizony így van, tehát a jó oldala annak ha nem vagy szép az, hogy nem akar mindenki megszerezni és tönkretenni. Mindenesetre ne gondold hogy reménytelen a helyzeted. A csúnya emberek is gyakran egymásra találnak, plusz csodák is történnek..:D 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!