Megeshet, hogy valaki azután kezd szerelmet érezni egy másik ember iránt, hogy jobban megismerte?
Figyelt kérdés
Tehát, hogy ameddig meg nem ismerte (hogy mit szeret, mit utál, miben kiváló, mik a céljai, milyen a viselkedése, mennyire udvarias, mennyire eszes, mennyire megbízható) addig csak átnézett a másikon/nem is próbált beszélni vele, de miután jobban megismerte ezeket a tulajdonságokat, elkezdett valamit érezni?2014. márc. 24. 01:27
1/12 anonim válasza:
Én csak így szoktam szerelembe esni. A szerelem első látásra témát nem értettem soha.
Én csak akkor tudtam megszeretni a férfit, ha emberileg is beleszerettem.
2/12 Mátranováki Fényevő válasza:
Hát, én ha valakit megszeretek, akár csak barátilag is, az a személyisége miatt lesz, ergo szerelmes is csak akkor tudok lenni, ha már megismertem az adott lányt.
3/12 anonim válasza:
Szerintem ez így normális. Bár előfordulhat másképp is, de ez a jobbik fajta.
4/12 anonim válasza:
Azt hittem ez így természetes :)
5/12 anonim válasza:
Ez így természetes kérdező. Szerintem kell az ismeret ahhoz hogy szeress valakit.
Ezért nem értettem egyből a "járjunk" témát, és meg sem próbált megismerni picit sem. Sem az első szerelem látásra dolgot.
6/12 A kérdező kommentje:
Ez akkor is igaz, ha a külső nem hívja fel a másik figyelmét? Tehát ameddig X mindenféle ismeret nélkül látja meg Y-t, addig csak "egy a sok közül"?
2014. márc. 24. 14:07
7/12 anonim válasza:
Hát igen, Nagyon sok ember csak a külső miatt akar előbb elkezdeni foglalkozni valakivel, én jobban díjazom azt ha valaki előbb meg akar engem ismerni nem pedig csak amiatt járni velem mert jó a popóm vagy jól nézek ki.
Utolsó hozzászóló voltam.
8/12 Melcsike91 válasza:
szerintem ez az igazi szerelem, ha megismerve megszereted nem pedig a ,,szerelem elso latasra,,
9/12 anonim válasza:
"I fell in love the way you fall asleep: slowly, and then all at once."
10/12 anonim válasza:
Általában a szerelem így szokott kialakulni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!