Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Adnátok tippet, hogyan közeled...

Adnátok tippet, hogyan közeledjek a kolléganőmhöz?

Figyelt kérdés

Van a cégnél egy nő, aki nagyon tetszik. Szerintem én nem tetszem neki úgy, csak szoktunk néha beszélgetni kicsit a konyhában, ha összefutunk. Szerintem bír engem, de nem úgy. Nekem viszont van pár erotikus gondolatom vele kapcsolatban. Egyedül van egy kisebb iroda szobában, míg sokan mások párban, vagy még többen vannak egy helyiségben. Sokszor elképzelem, hogy bemegyek hozzá, és mondjuk mögé állok, és megmasszírozom a vállát, halántékát, ha fárad a munkában, vagy esetleg a lábát, ha kényelmetlen lenne a cipője, vagy elfáradt a lábacskája. Már ez is nagyon jó lenne, de azért ennél erotikusabb dolgokat is tennék vele szívem szerint. El tudnám képzelni, hogy az asztala alá mászok, és a nyelvemmel kényeztetem, amíg dolgozik. Nagyon szeretnék valami ilyesmit kezdeményezni nála, és talán az is lejött a fentiekből, hogy a fantáziáim középpontjában az áll, hogy őt kényeztethessem valahogy.

Nem szeretném kockáztatni/elrontani a munkahelyi hangulatot semmivel, de ha szerintetek ki lehetne ebből hozni valamit (minden megoldás érdekel, még a fél megoldás is), akkor megírhatnátok hogyan.

Nők, ti mit tudtok elképzelni, ami sikerre vezetne?

Férfiak, volt már, aki hasonló helyzetben sikeresen tett valamit? Vagy ha nem, de van elképzelésetek, ti mit tennétek?

Kb. 5, max 10 év van köztünk, ha ez számít. Én 36 vagyok, ő 40 körül lehet, max 45 szerintem. Nem tudom biztosra, de gyanítom, hogy nem független. A csinos nők nem szoktak egyedül maradni, és ő szerintem 10/8 lehet, hogy ezzel a gyakoris jelöléssel éljek. Szóval ha esetleg nem független, az gondolom nehezít a helyzeten, de talán amit én szeretnék, az talán nem olyan dolog, amit kizárna egy kapcsolat.

Segítsetek!!!

2014. márc. 28. 13:55
 1/5 anonim ***** válasza:
82%

" A csinos nők nem szoktak egyedül maradni"

Hogy a viharba ne....:(

2014. márc. 28. 13:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Próbálj meg vele beszélgetni, bizalmába férkőzni stb.
2014. márc. 28. 14:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is mindig azt hiszem a legjobb nőkről hogy tuti van pasijuk, de azért közeledek feléjük, aztán meg kiderül hogy sima pálya. Szóval van remény.
2014. márc. 28. 14:06
 4/5 anonim ***** válasza:
használd a lábad !! :D
2014. márc. 28. 14:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Addig örülj, míg nincs munkahelyi viszonyod. Hidd el, nem vezetnek jóra.
2014. márc. 29. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!