Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nekem miért nem jön össze egy...

Nekem miért nem jön össze egy lány sem? (kép lent)

Figyelt kérdés

15 Éves vagyok és még soha nem volt barátnőm. Jó tudom még fialnak számítok de eléggé gyorsan érek.. saját bevallásom szerint komoly kapcsolatra is készen állnák. Életemben egyszer csókolóztam Azt is 7. osztályos koromban... Valahogy a lányok "undorodnak" tőlem. Még egy sima felesz vagy merszebe se lennének benne ha velem kéne smárolni.

Szerintetek tényleg olyan vészes lennék: [link]

2014. márc. 26. 19:51
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Iszol te rendesen?? :o
2014. márc. 26. 22:46
 22/25 anonim válasza:
Szerintem tök helyes vagy! 14\L
2014. márc. 27. 10:17
 23/25 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért nem vagy népszerű a lányok körében...szerintem helyes és értelmes vagy és majd jönni fog egy lány ;-) 15 éves lány vagyok tudom miről beszélek.
2014. márc. 27. 16:33
 24/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget... Akkor az lesz a legokosabb ha várok... Valahogy megpróbálok bármilyen nehéz is ez ilyen korban:)
2014. márc. 27. 20:57
 25/25 anonim válasza:

Végül egy évtized múlva mi lett veled kérdező? :D

Én 40 éves is elmúltam, de nekem még mindig a tiedhet hasonló problémám van: nekem nem jön össze egy nő sem. :(

jan. 10. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!