Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nekem miért nem jön össze egy...

Nekem miért nem jön össze egy lány sem? (kép lent)

Figyelt kérdés

15 Éves vagyok és még soha nem volt barátnőm. Jó tudom még fialnak számítok de eléggé gyorsan érek.. saját bevallásom szerint komoly kapcsolatra is készen állnák. Életemben egyszer csókolóztam Azt is 7. osztályos koromban... Valahogy a lányok "undorodnak" tőlem. Még egy sima felesz vagy merszebe se lennének benne ha velem kéne smárolni.

Szerintetek tényleg olyan vészes lennék: [link]

2014. márc. 26. 19:51
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

semmi gáz nincs veled, legalábbis férfi szemmel nézve..

Amúgy 15 évesen sok mindenki van így. Egyébként meg az alapján, ahogy írsz értelmes ember vagy, szóval nem lesz gond. Erre majd a lányok is rá fognak jönni :)

2014. márc. 26. 20:11
 12/25 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy luzer vagy??? Nem minden a kulso.
2014. márc. 26. 20:15
 13/25 anonim ***** válasza:
Kamu,èn helyespasi vagyok,èsha te is azlennèl(aki a kèpen van) annyi barátnõd lenne,ès akkor amikor akarod,èn is sokat várok el egy hölgytõl(szèp nèv..),de na..Kamu gyerek..!
2014. márc. 26. 20:16
 14/25 anonim ***** válasza:
Nem nézel ki rosszul, úgyhogy nem ez a baj.
2014. márc. 26. 20:17
 15/25 A kérdező kommentje:
Nem nevezném lúzernek se magam. Benne vagyok az iskola foci csapatban és a csapat társaim 18-9 éves végzősök. Hangtechnikus vagyok És eléggé sok rendezvényt és ballagást bonyolítok le. A kisebb híresség is megvan
2014. márc. 26. 20:18
 16/25 anonim ***** válasza:
Szia! Az előttem szólókhoz csatlakozva férfi szemmel nézve sem nézel ki rosszul. Én arra tippelek, hogy csak 1-1 lányra próbálsz meg nagyon ráhajtani, amire rágörcsölsz, és emiatt érhetnek kudarcok. Ne így kezdd, ha megfogadod a tanácsomat. Első körben légy kedves, barátságos MINDEN lánnyal, nővel. Az nagyon pozitív a szemükben. De tényleg konzekvensen mindenkivel viselkedj pozitívan! Így kezdetben (hangsúlyozom, KEZDETBEN) sok lány barátod lesz, így megtanulod, hogy kell a körükben viselkedni, egy idő után pedig már természetes lesz a nők társasága. (Ez az idő annyira amúgy nem is hosszú.) Kerüld a feltűnősködő viselkedést, légy normális, nem túl nagyhangú. Figyelj az öltözködésre (cipő, haj, köröm, fog rendben legyen, ruha tiszta, még ha annyira nem is drága), ha van lehetőséged, sportolj! Kocogj, ússz, teniszezz, kondi stb. Ilyen helyeken is lehet lányokkal ismerkedni. (Érdekes módon én azt figyeltem meg, hogy sport közben akár még könnyebben is megy, de lehet, hogy csak én vagyok így ezzel.) Olvass sokat, hogy bővüljön a szókincsed, tanulj, hogy minél jobb lehetőségeid legyenek a továbbtanulásban. Hidd el, nagyon sokan utólag verik a fejüket a falba, hogy erre nem a te korodban gondoltak. Elnézést, hogy kicsit offos lettem, de ha az élted minden szegmensében rendben vagy, fogsz találni párt is. Remélem, hogy tudtam segíteni.
2014. márc. 26. 20:30
 17/25 A kérdező kommentje:
Igen tudtál segíteni... Köszönöm:) Igazából amit mondtál a nagyrészt teljesítem... Nagyon jól el tudok beszélgetni a lányokkal, sokan öntik ki nekem a szívüket és a legjobb fiú barátjának tartanak... Ezzel sincs gond. Az meg hogy rágörcsölök e ezt nem tudom megállapítani hogy valóban így lenne e.
2014. márc. 26. 20:42
 18/25 anonim ***** válasza:
Jesszus, nem minden a külső. Nem is tudsz fogalmazni, írni. Ha megtanultál, akkor próbálkozz a csajoknál.
2014. márc. 26. 20:44
 19/25 A kérdező kommentje:
Nem tudok fogalmazni????
2014. márc. 26. 20:59
 20/25 anonim ***** válasza:
az a képen nem nash grier? vagy csak nagyon durván hasonlítasz rá:o
2014. márc. 26. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!