Nekem miért nem jön össze egy lány sem? (kép lent)
Figyelt kérdés
15 Éves vagyok és még soha nem volt barátnőm. Jó tudom még fialnak számítok de eléggé gyorsan érek.. saját bevallásom szerint komoly kapcsolatra is készen állnák. Életemben egyszer csókolóztam Azt is 7. osztályos koromban... Valahogy a lányok "undorodnak" tőlem. Még egy sima felesz vagy merszebe se lennének benne ha velem kéne smárolni.
Szerintetek tényleg olyan vészes lennék: [link]
2014. márc. 26. 19:51
1/25 anonim válasza:
mert mit csináltál hogy elküldtek?
2/25 anonim válasza:
egyaltalan nem,sot nekem bejossz!:)15/L
3/25 A kérdező kommentje:
Igazából semmit. Csak sose jön össze. Bárkinél próbálkozok finomabban vagy durvábban de tájékoztatták hogy esélytelen vagyok.
2014. márc. 26. 19:55
4/25 anonim válasza:
Ezt érdekesnek tartom, még férfi szemmel is jóképű vagy. Bárcsak én néznék ki így...
5/25 A kérdező kommentje:
hmmmm.... Akkor tényleg nem értem én se. Lehet túl sokat várok minden kapcsolattól. Persze nem mindig 100 likes lányoknál próbálkozok, De mindig az van hogy én "kedves meg aranyos" vagyok. De mikor valami komolyabbat tervezek a lányok elfordulnak tőlem
2014. márc. 26. 19:58
6/25 anonim válasza:
Nagy gond nincs veled, viszont szerintem sokat gépezhetsz és későn fekszel....vagy csak simán későn fekszel, de a szemeid elég karikásak. Azt pedig hogyan kell érteni, hogy "durvábban próbálkozol"? Megtéped őket vagy mi? :D
7/25 anonim válasza:
Szerintem próbálj meg pozitívabban látni magad, van is rá okod a kép alapján. A magabiztosság és pozitív szemlélet ösztönösen vonzza a lányokat.
8/25 A kérdező kommentje:
nem megtépni nem... Csak mondjuk mikor közel ülök egy adott lányhoz akkor mér arrébb mennek. A Szemem meg hát... ilyen alapból is nem a gépezés teszi kiskorom óta ilyen "karikás"
2014. márc. 26. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!