Miért ilyen igazságtalan a világ, hogy belsőre normális vagyok, de külsőre meg egy genetikai hulladék, egy szörnyszülött? És ez lassan megfertőzi a belsőm is.
30. "Szerencsére én nem ismerek buta embert"
Igen, a hasonszőrű embereket nehezebb felismerni.
az hogy a szepseg belulrol fakad és egyeb dolgok ez nem maszlag.
Abbol latszik hogy depis vagy vagy pedig gondolkodas beli problemaid vannak, hogy ezt maszlagnak értelmezed.
A pszichológus abban segit hogy hogyan gondolkodj, hogyan elemezd esetleg önmagad és rágyere miert is van benned ekkora düh, és negativitás kifelé.
Nekem segitett a pszichologus. A poklok poklát éltem meg meg. majdnem öngyi lettem. És sokaig ki voltam borulva mert nem vagyok jó a csajoknal...
Most hogy arról lenne szó hogy pszichologushoz kéne menned, vagy tenni valamit a helyzeted ellen, akkor egyböl azt irod hogy nem is olyan rossz neked :D ez a könnyebb...
pedig az elobb még a kardodba akartal dölni.
Tévedésben vagy a pszichológust illetően. És ugyanígy az élet más területein is csomó mindenről azt hiszed h tudod mi várhat ott rád, közben csomó új dolog és ismeretlen érzés létezik.
Bízz ebben és lépj vérré!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!