Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért ilyen igazságtalan a...

Miért ilyen igazságtalan a világ, hogy belsőre normális vagyok, de külsőre meg egy genetikai hulladék, egy szörnyszülött? És ez lassan megfertőzi a belsőm is.

Figyelt kérdés
2014. márc. 26. 19:34
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

30. "Szerencsére én nem ismerek buta embert"

Igen, a hasonszőrű embereket nehezebb felismerni.

2014. márc. 26. 21:38
 32/39 anonim ***** válasza:

az hogy a szepseg belulrol fakad és egyeb dolgok ez nem maszlag.

Abbol latszik hogy depis vagy vagy pedig gondolkodas beli problemaid vannak, hogy ezt maszlagnak értelmezed.

A pszichológus abban segit hogy hogyan gondolkodj, hogyan elemezd esetleg önmagad és rágyere miert is van benned ekkora düh, és negativitás kifelé.

Nekem segitett a pszichologus. A poklok poklát éltem meg meg. majdnem öngyi lettem. És sokaig ki voltam borulva mert nem vagyok jó a csajoknal...

2014. márc. 26. 22:30
 33/39 anonim ***** válasza:
előző: bocsi a pontatlan gépelésért, csak fekve írok :)
2014. márc. 26. 22:31
 34/39 A kérdező kommentje:
Mondom, hogy nem vagyok depis, sőt akik ismernek, pont hogy életvidám, vicces embernek tartanak. Meg már elfogadtam, hogy ez van, csak azért néha bosszant, mert vannak határaim, amiket nem tudok túllépni, akármit teszek. Nincs szükségem pszichológusra. :)
2014. márc. 26. 22:40
 35/39 anonim ***** válasza:

Most hogy arról lenne szó hogy pszichologushoz kéne menned, vagy tenni valamit a helyzeted ellen, akkor egyböl azt irod hogy nem is olyan rossz neked :D ez a könnyebb...

pedig az elobb még a kardodba akartal dölni.

2014. márc. 26. 22:52
 36/39 A kérdező kommentje:
Igen és elmegyek a pszichológushoz, elmondom neki a problémám, ééés? Előre tudom miket mondana, kb. amiket itt, biztatásként. :D
2014. márc. 26. 22:57
 37/39 anonim ***** válasza:

Tévedésben vagy a pszichológust illetően. És ugyanígy az élet más területein is csomó mindenről azt hiszed h tudod mi várhat ott rád, közben csomó új dolog és ismeretlen érzés létezik.

Bízz ebben és lépj vérré!

2014. márc. 26. 23:36
 38/39 anonim ***** válasza:
Lépj vmerre!
2014. márc. 26. 23:36
 39/39 anonim válasza:
Ennyi nyávogást. (kérdezőnek)
2014. márc. 28. 07:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!