Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért ilyen igazságtalan a...

Miért ilyen igazságtalan a világ, hogy belsőre normális vagyok, de külsőre meg egy genetikai hulladék, egy szörnyszülött? És ez lassan megfertőzi a belsőm is.

Figyelt kérdés
2014. márc. 26. 19:34
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
hát pl. azt, hogy igen, ilyen igazsáhgtalan a világ, egy lúzer vagy, lődd fejbe magad, úgysincs semmi esélyed.
2014. márc. 26. 20:01
 12/39 anonim ***** válasza:
:DD Arra vágysz, hogy lealázzanak vagy mi? Nyugtatni próbáltak az nem jött össze, mert nem lehet. Akkor: Ha csúnya vagy így jártál, a világ igazságtalan, mindig az is volt, és az is lesz. Ilyet nem írok, hogy lődd fejbe magad, mert ismeretleneknek nem mondok ilyet.
2014. márc. 26. 20:03
 13/39 A kérdező kommentje:
Na jól van, de inkább az igazat írják, mint ezeket a biztató maszlagokat, amiket ők sem hisznek el... hogy a belső fontos, meg csak szerintem vagyok csúnya, majd jön valaki, blabla...
2014. márc. 26. 20:06
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
Hát ebben igazad van. Mai világban a külső elsődleges. Ezért nem irkálok hülyeségeket ezekhez a kérdésekhez.:D
2014. márc. 26. 20:09
 15/39 anonim válasza:

Akkor b""ad meg....nekem pl. nagy orrom van..és? amíg akörül forog az életem, egy csomó másról lemaradok. Akkor menj dolgozni és cseréltesd le az arcod plasztikai sebészeten.

Szerintem neked belül van gondod, és nem is annyira kicsit. Azt várod, mindenki azt írja, hogy valóban ocsmány egy teremtmény vagy, vonulj a hegyekbe?

Ha nem akarsz kerek életet élni, nem is fogsz.... Felfogás kérdése, éppúgy, mint kimászni az öngenerált depresszióból.

Szebben hangzik?

Képet nem láttunk rólad..

2014. márc. 26. 20:21
 16/39 A kérdező kommentje:

15. na ez már mindjárt más, tudsz Te, ha akarsz. :)

Amúgy meg dolgozm, és nekem is nagy az orrom, de ez a tényeken nem változtat, egy hulladék vagyok, normális életre esélytelen.

2014. márc. 26. 20:24
 17/39 anonim válasza:
Mint írtam, az öngenerált depresszióból rugdald ki magad....lány vagy, vagy fiú? kor? semmit nem tudunk rólad...
2014. márc. 26. 20:25
 18/39 A kérdező kommentje:
Nem vagyok depressziós egyáltalán, na jó, néha talán, ha elgondolkodom. És ez nem öngenerált, vagyok annyira intelligens, hogy felfogjam magamtól, milyen esélyeim vannak az életben reálisan (semmi), nem is állítok elérhetetlen célokat magam elé.
2014. márc. 26. 20:28
 19/39 anonim válasza:

Marhaság..

Munkanélküli vagyok... naponta legalább 15 helyre adok be önéletrajzot, és nincsenek nagy elvárásaim. Még csak választ sem kapok...magyarán nem felelek meg, szinte semmilyen elvárásnak. Felvettek egyetemre, megdolgoztam érte... de családi okok miatt első félév után ott kellett hagynom. Szar volt megkapni a levelet, hogy lejárt a maximum kijátszható passzivált félévek száma. És akkor sorolhatnám.... Most akkor keressek kötelet és keressek egy masszív fát? :D

Még mindig minden felfogás kérdése!!

2014. márc. 26. 20:38
 20/39 anonim ***** válasza:
36%
Szia ! Szerintem ez igazságos, mivel igy nekem több nő alany jut. Ez jó igy. A gyengék amúgy is elhullanak.
2014. márc. 26. 20:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!