Miért ilyen igazságtalan a világ, hogy belsőre normális vagyok, de külsőre meg egy genetikai hulladék, egy szörnyszülött? És ez lassan megfertőzi a belsőm is.
Akkor b""ad meg....nekem pl. nagy orrom van..és? amíg akörül forog az életem, egy csomó másról lemaradok. Akkor menj dolgozni és cseréltesd le az arcod plasztikai sebészeten.
Szerintem neked belül van gondod, és nem is annyira kicsit. Azt várod, mindenki azt írja, hogy valóban ocsmány egy teremtmény vagy, vonulj a hegyekbe?
Ha nem akarsz kerek életet élni, nem is fogsz.... Felfogás kérdése, éppúgy, mint kimászni az öngenerált depresszióból.
Szebben hangzik?
Képet nem láttunk rólad..
15. na ez már mindjárt más, tudsz Te, ha akarsz. :)
Amúgy meg dolgozm, és nekem is nagy az orrom, de ez a tényeken nem változtat, egy hulladék vagyok, normális életre esélytelen.
Marhaság..
Munkanélküli vagyok... naponta legalább 15 helyre adok be önéletrajzot, és nincsenek nagy elvárásaim. Még csak választ sem kapok...magyarán nem felelek meg, szinte semmilyen elvárásnak. Felvettek egyetemre, megdolgoztam érte... de családi okok miatt első félév után ott kellett hagynom. Szar volt megkapni a levelet, hogy lejárt a maximum kijátszható passzivált félévek száma. És akkor sorolhatnám.... Most akkor keressek kötelet és keressek egy masszív fát? :D
Még mindig minden felfogás kérdése!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!