Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a mai fiatal lányok azért nem akarnak gyereket, mert nem akarnak kitermelni egy hulladék generációt, vagy pusztán azért, mert kényelmetlenség lenne nekik a gyerekszülés/nevelés?
Nem tudom basszus, de egy nő igenis akarjon gyereket, mert attól nő egy nő, hogy anya akar lenni majd valamikor.
Szóval erre én is kíváncsi lennék.
#1 :D :D :D
Majd én eldöntöm, mit akarok és mit nem. Gyereket nem, nincs meg az idegrendszerem hozzá, félő lenne, hogy 1-2 hónap után rágyújtom a házat a gyerekre és a férjemre is.
Mert manapság az a divat, hogy 30 előtt nem kell gyereket szülni. Ami tök hülyeség, csak mindenki a karriert meg a pénzt hajszolja. Aztán mire 30 lesz rájön, hogy az álomlakás meg a biztos háttér nem jött össze, vagy ha mégis, nem lett tőle boldogabb. Közben pedig lehet, hogy van egy rakat adóssága már, mert felelőtlen is.
Oké, ez csak egy hülye történet, de sajnos sok ilyen van.
Manapság azt látják mindenhol, hogy fiatalon bulizni kell meg szórakozni és nem is éltél, ha ilyen nem volt neked. Ami szintén ostobaság, de ezt nyomja mindenki, a médiát beleértve persze.
Egy nő nem attól nő, hogy gyereket szül, kedves első! Nehogy már annyi legyen az életünk, hogy gyereket szülünk és felneveljük, kedves 1-es!
Én nem akarok gyereket azért, mert kényelmetlenség lenne szülni, nevelni, nem szeretem a gyerekeket, plusz erre a világra nem is érdemes.
Egy nő nem attól nő, hogy gyereket szül, kedves első! Nehogy már annyi legyen az életünk, hogy gyereket szülünk és felneveljük, kedves 1-es!
Én nem akarok gyereket azért, mert kényelmetlenség lenne szülni, nevelni, nem szeretem a gyerekeket, plusz erre a világra nem is érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!