Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a mai fiatal lányok azért nem akarnak gyereket, mert nem akarnak kitermelni egy hulladék generációt, vagy pusztán azért, mert kényelmetlenség lenne nekik a gyerekszülés/nevelés?
szevasztok első vagyok!
21-nek igaza van. Azért jött az ember a világra hogy boldog legyen. Csak azt nem értem hol állítottam hogy a nő azért van hogy gyereket szüljön? Hol emlegettem múlt századi eszméket és hol váltam ily módon röhejessé. Kérlek idézd a bizonyítékul szolgáló mondatot.
A mai fiatal férfiak vajon hány százalékban akarnak gyereket? Akik fiatalon nem később hány százalékban gondolják meg magukat? Vajon hány százalékban gondolnák meg magukat, ha nekik kellene kihordani és megszülni, annak összes kockázatával és fájdalmával? (Ezt azért kérdezem, mert ha egy igazi nő anyatigris, akkor ennyi áldozathozatal egy igazi férfi számára sem lenne semmi sem, elvégre a férfiakat mondják elvileg az erősebb nemnek.) És ha mindezek mellé nem tudnák azt, hogy a gyerek másik szülője vajon kitart-e mellettük, hű és jó társuk lesz a gyerek felnevelése folyamán, és nem maradnak egyedül a gyereknevelés felelősségével?
Ne mindig csak a nőket tessék bántani azért, hogyha nem akarnak gyereket, hogy "az nem is igazi nő". Evolúciós zsákutca meg annyi van, ilyen erővel minden férfi is az, akinek a magjából nem születik utód.
Hozzáteszem, a mai világban nem csak a lányok, hanem a fiúk is arra vannak kondicionálva, hogy fiatalon éljék ki magukat, nem pedig a hűségre, ami egy szilárd párkapcsolat alapja, ami pedig a gyerekvállalás alapja kéne legyen... Tudom, hogy nem mindenki ilyen, úgyhogy nagy általánosságban beszélek.
Nem unjátok még ezt a gyerekpropagandát!
Csinálj 6 gyereket,ha neked ez az élet értelme!
Mást meg hagyjatok békén!
Szerintem meg ha már itt tartunk az a zsákutca,aki gyereket vállal,mert lemond a saját életéről,mert megy a divat után.
Nekem fontosabb a saját életem,mint a divat.
Szerencsére vagy sajnos,mindenki döntse el maga,van így is elég barom,aki gyereket szül,senki nem kényszeríti őket.
Én,ha gazdag lennék és havi 1-2 millát keresnék akkor sem vállalnék gyereket.
Egyetértek a 26-ossal. Aki akar csináljon ezret ki tiltja meg!!!
Am nekem sem kell ha havi 1 milliárdot keresnék se.
Egyszerűen tom másra áldozói az időmet, imádok aludni szabadnak lenni.
Egy gyerek csak nyűg, idő és pénz rabló.
Köszönöm de kihagyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!