Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Valaki segítene? (bőveben lent)

Valaki segítene? (bőveben lent)

Figyelt kérdés

Hogy is kezdjem.... 12 éves fiú vagyok,és van egy lány aki tetszik nekem,egy faluban élünk..

Facebookon is szoktam vele beszélgetni.de úgy hogy találkozunk ritkán. Hogyan közeledjek felé? Már mondhatjuk hogy szerelmes vagyok belé.Ez a szerelem el fog tüni?Vagy közeledjek hozzá valahogy? Valaki tudna nekem segíteni?

2014. márc. 25. 20:04
 1/4 anonim ***** válasza:
41%
Osonj mögé, és nyesd tarkón péklapáttal.
2014. márc. 25. 20:05
 2/4 anonim válasza:
100%
Szia! Ha részedről ez kezd komolyabbá válni, szerintem érdemes lenne közeledni felé. Mondjuk többet találkozni,viccelődni vele. Nevettesd meg, a lányok általában kedvelik a humoros fiúkat. :)
2014. márc. 25. 20:19
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm második válasz író :)

elsö pedig ne irogas ide ha nem tudsz értelmes választ adni

2014. márc. 25. 20:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát ez elég komoly elkötelezettség. Kérd ki a helyi pap véleményét, majd mindenképp beszélj a lány édesapjával, hogy mit fogad el hozománynak.
2014. márc. 25. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!