Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben? (bőveben)
Szakítottam a barátnőmmel és nem tudom kiverni a fejemből , próbáltam vele beszélni hátha vissza tudom szerezni, de semmi nem jött össze :( Mit tegyek? Nem tudom elfelejteni.. Próbálok nem rá gondolni mást csinálni de nem megy.
Tippek?:/
De úgy csináltam lassan és kb. a reakciója ok hagyjál már békén nem érdekelsz stílus volt :S Ő volt a mindenem. :(
16 éves vagyok.
Te szakítottál vele? Ha ennyire fontos volt neked, akkor miért tetted ezt?
Ha ő szakított veled (mert sajnos nem tiszta a kérdésedből), akkor gondold végig, mi volt az oka? Ezen hogyan tudnál változtatni?
Amúgy, a mai 16 év körüli lányok nem éppen azt értékelik a legjobban, ha valaki nagyon szereti őket és nagyon kajtat utánuk. Mellesleg, a vágyott férfi jellemét a későbbiek során se azzal éred el, hogy nyálcsorgatva futsz a lány után. Mondd meg neki, tisztán és őszintén, hogy mi a helyzet. Ha nem akar veled megint együtt lenni, akkor hagyd a búsba. Akármennyire is szereted, még fiatal vagy és rengeteg időd van másikat találni. Előbb-utóbb meg majd tán neki is benő a feje lágya... :)
Ő dobod engem mert talált egy sokkal jobb barátot magának..
Hát igen ez a baj.. idők múlva találok. :S
:) Bár csak én is ilyen lazára tudnám fogni...
Hát igen , én is már 3x fel tudtam állni és elfelejteni de ez nem könnyű ez mind közül a legnehezebb :/
De meg próbálok köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!