Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet így arra esély h terhes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet így arra esély h terhes vagyok? Bőveben lent!

Figyelt kérdés
Lefeküdtem a mostmár ex barátommal 2x ,védekezés nélkül. Viszont ő nem ment el 1x sem. De nekem már több mint 4 hete késik a menstruációm. Csináltam egy tesztet is ami negatív lett. Egyesek szerint az is közre játszhat h az utóbbi időkben sokat ittam és sokat idegeskedtem... Nemtudom miért késik ennyit viszont nagyon tartok attól h terhes vagyok , de a teszt mégis negativ lett...
2012. szept. 12. 23:50
 1/6 anonim ***** válasza:
ha nem ment el, akkor kicsi az esély, a teszt is negatív. azért egy nőgyógyász véleménye sem ártana
2012. szept. 12. 23:51
 2/6 mmano88 ***** válasza:

Menj el dokihoz, mástól is késhet.

De én egyszer így lettem terhes..hogy nem ment el belém.

2012. szept. 13. 11:03
 3/6 A kérdező kommentje:
Énis ettől félek mivel ugy olvastam valahol h van valami előváladék vagy mi... Megcsinálok majd még egy tesztet de ugyis elmegyek dokihoz csak félek ha kitutódna h ha az vagyok...
2012. szept. 13. 11:23
 4/6 mmano88 ***** válasza:

2. vagyok. Mindenképpen menj el dokihoz, mert cisztától vagy valami betegségtől is késhet. 4hét az már sok!! Előtte rendszeres volt? Hány éves vagy, és mióta menstruálsz? Lehet csak még nem állt be rendesen.

Van olyan hogy előváladék, én is attól lettem terhes..

Nehogy már azért ne menj el dokihoz, mert félsz hogy kitudódik. Ha esetleg tényleg terhes lennél és nem akarod majd megtartani akkor meg úgyis kitudódna ha még otthon laksz, mert egy napot kórházban kell tölteni.

2012. szept. 13. 11:32
 5/6 A kérdező kommentje:
19 leszek, ugy 13 éves koromtól jött meg , voltak időszakok mikor nem jött meg rendesen de ennyire sokat még nem késett. Az is benne van a dologban h h nagyon nehezen vetetném el mivel csak a saját vérem , de ilyen anyagi háttérel nem tarthatom meg, meg csak fiatal vagyok még a gyerekneveléshez.Az alcool nem zavarhatja meg??Meg az h ha tulzottan ideges vagyok? Sajnos voltak mostanába komoly helyzeteim...
2012. szept. 13. 12:05
 6/6 mmano88 ***** válasza:
Nem tudom mik zavarhatják meg.. én most költözök külföldre szóval elég stresszes vagyok, mégis napra pontos. Barátnőmnél meg volt olyan hogy néha egy-egy hónap kimaradt ok nélkül. A doki biztosabbat mondana. :)
2012. szept. 13. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!