Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esely ra hogy terhes vagyok? Vagy csak hejre jott a menstruaciom a sok mozgas miatt?
Ne haragudj, de borzalmas a helyesírásod...
Amúgy hány éves vagy?
Ha a barátod nem élvezett beléd, akkor a terhesség esélye relatíve alacsony, noha az előváladékban is lehetnek spermiumok, viszont ha a teszt negatív lett, akkor valószínűleg nem vagy terhes. Pláne nem úgy, hogy azóta volt egy újabb ciklusod...
Elvégezhetsz még egy tesztet, de szerintem menj el dokihoz, mert egyáltalán nem biztos, hogy a csípős vizelet felfázás miatt van. Az inkább valami fertőzés lesz...
Azért a "hejre jott" (helyrejött) és a "tulsujos" (túlsúlyos) nem kenhető a billentyűzetre.... :):):)
Na mindegy, nem akartalak ezzel csesztetni, nyilván van most égetőbb problémád is.
Minden jel arra mutat, hogy nem vagy terhes.
1. a pasid nem benned élvezett el,
2. a szeretkezésetek óta volt már menzeszed,
3. az első teszt is negatív lett.
Ha ennyire fosol a terhességtől, mi a fenéért nem vagy képes normálisan védekezni?
17 évesen gyereket akarsz vagy abortuszt? Legyen már eszed...
Szerintem ezt most megúsztad, de addig jár a korsó a kútra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!