Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy, vagy hol kereshetnék...

Hogy, vagy hol kereshetnék olyan férfit, aki fizikával vagy csillagászattal foglalkozik?

Figyelt kérdés
Én nagyon ennek élek, rendkívüli izgalommal tölt el erről beszélgetni.Azon kívül tetszik a kicsit zárkózott életmódjuk,pont ilyen vagyok én is.A nagyon más beállítottságú pasikkal előbb utóbb nem jövök ki.Esetleg milyen társkereső a legmegfelelőbb? N22

2014. márc. 24. 23:00
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Én pedig végzett asztrofizikus vagyok, és bár munkám révén nem ezzel foglalkozom, a téma továbbra is érdekel. Ahogy sok minden más is. :)
2014. márc. 25. 13:00
 22/23 anonim ***** válasza:

Én fizikusnak tanulok!

Viszont nem értem, hogyha "ennek élsz", akkor, hogyhogy nem ilyen körökben forogsz?

Miért nem iratkozol e fizikus, vagy csillagász szakra?

25F

2014. márc. 25. 14:49
 23/23 anonim ***** válasza:

Előző válaszoló vagyok.

Én több száz ilyen férfit ismerek.

Pont van köztük egy 23 éves, aki most éppen egyedülálló jövőre kezdi az asztrofizika mesterképzést. (A kutatási témájával díjakat is nyert, tehát ért ahhoz amit csinál.)

Szeret a fizikáról és csillagászatról bárkivel beszélgetni. Ő egy igazi úriember. Szerintem szívesen ismerkedne egy 22 éves lánnyal, aki érdeklődik a tudományterülete iránt.

Amennyiben te is megismernéd, akkor írj és megadom az elérhetőségeit.

2014. márc. 25. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!