Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Van itt olyan, aki...

Fiúk! Van itt olyan, aki először a lány belsőjét ismeri meg és csak utána foglalkozik a külsővel?

Figyelt kérdés

Eddig azt hittem, hogy a pasik 100%-a először a külsőt nézi meg egy nőn és ha az nem jön be nekik, akkor nem is veszik a fáradtságot a belső megismerésére.

Erre tegnap találkoztam és férfival, aki azt állítja, hogy ez nála pont fordítva működik.

2013. okt. 12. 18:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Jelen. :D
2013. okt. 12. 18:32
 2/17 anonim ***** válasza:
Hasfelmetsző Jack.
2013. okt. 12. 18:32
 3/17 anonim ***** válasza:

Hogy érted?

Belenéz a puncidba?

2013. okt. 12. 18:33
 4/17 anonim ***** válasza:

Még is mi mást nézzen meg?? Azt látja!!! És a külső igen is sugározza, hogy mi van belül. Ha teszetosza, lassú ember vagy, az látszik a járásodon, tessttartásodon, és így tovább! Hozhatnék ezer példát!

Szerintem akivel találkoztál, az csak próbál szépeket mondani, netán kicsit kevésbé érdekli a külső, de mindenki von le onnan következtetéseket.

2013. okt. 12. 18:33
 5/17 anonim ***** válasza:

Talán csak olyan szinten igaz rám, hogy nem szoktam személyesen ismerkedni, így a neten való levelezgetés közben szükségszerűen is a belsőt ismerem meg először.

Persze élőben sem állnék le olyan lánnyal, aki egy picit sem tetszik, mivel az úgyse működne közöttünk. Mondjuk külsőre nincsenek magas elvárásaim, de azért azt teljesítse.

2013. okt. 12. 18:34
 6/17 anonim ***** válasza:

Hát, ha úgy ismerkedek, hogy direkt párkapcsolatot keresek, akkor igen, így van. Én is először a külsőt nézem meg és ha nem fog meg benne semmi, akkor hagyom is a francba.

Viszont előfordult már nem egyszer olyan, hogy előbb beszélgettem az illetővel interneten, ahol nem láttam róla túl sok képet és a belső tulajdonságaiba szerettem bele. Utána már nem érdekelt a külső; kellett nekem a lány.

2013. okt. 12. 18:34
 7/17 anonim ***** válasza:

hát figyi...

szerintem ez csak neten valósulhat meg

vagyis, én úgy nézem a fiúkat, hogy elsőre, amikor meglátom, az ugye kívülről van... ha beszélgetne, beszélek vele, de az már bennem van, hogy szimpi, vagy nem

ezután, ha belsőre is okés, csak akkor kezdek úgy hozzáállni, hogy összeszedjem magam, hogy tetsszek neki, stb.

L

2013. okt. 12. 18:36
 8/17 A kérdező kommentje:
Szerintem nem nagyon értitek a kérdést. :D Nem azt mondom, hogy bekötött szemmel, háttal állva a csajnak kezd el ismerkedni, hanem, hogy minden emberre nyitott, a csúnyákra is és ha tegyük fel egy csúnya lány nagyon bejön neki belsőleg, akkor kezd el valahogy kibékülni a lány külsejével vagy pont, hogy a ronda külső tulajdonságok ezután nem nagyon látja meg.
2013. okt. 12. 18:41
 9/17 anonim ***** válasza:

Akkor még mindig fenntartom a válaszomat azzal a kiegészítéssel, hogy minden normális férfi így gondolkodik, amit leírtál. Csak ahhoz élőben kell ismerkedni, mert úgy jönnek át olyan dolgok, amit egy kép nem biztos hogy meg tud adni.

# 6 voltam.

2013. okt. 12. 18:44
 10/17 anonim ***** válasza:
Igen mert ő szerencsétlen vagy ronda :) vagy te vagy az :)
2013. okt. 12. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!