Hogy, vagy hol kereshetnék olyan férfit, aki fizikával vagy csillagászattal foglalkozik?
Figyelt kérdés
Én nagyon ennek élek, rendkívüli izgalommal tölt el erről beszélgetni.Azon kívül tetszik a kicsit zárkózott életmódjuk,pont ilyen vagyok én is.A nagyon más beállítottságú pasikkal előbb utóbb nem jövök ki.Esetleg milyen társkereső a legmegfelelőbb? N222014. márc. 24. 23:00
11/23 anonim válasza:
ezeket már nézted?
úgy látom, nagy sikered van, mindenkinek van egy csillagász valakije:) én nem is tudom, milyet kérjek. alszom rá egyet.
13/23 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek:):)látom beindítottam a fantáziát meg a poénkodást is=)
2014. márc. 24. 23:43
14/23 A kérdező kommentje:
biológiát is szeretem,csillagászatot fizikát,paleontológiát:)
2014. márc. 24. 23:44
16/23 anonim válasza:
Ha szereted a biológiát nyugodtan rámírhatsz.
17/23 anonim válasza:
paleontológiát
óvodás korom óta paleontológus szeretnék lenni, csak vegyenek fel:D
18/23 Dávid,aki nem Dávid válasza:
#17:Én is az akartam lenni,végül gépész lettem.:D
19/23 anonim válasza:
pedig lehettél volna az is:P:D
20/23 anonim válasza:
Én zárkózott természetű férfi vagyok. Nekem az ezotéria a hobbim, és minden, ami ezzel összefüggésbe hozható, mindenféle rejtélyes dolog. Többek között a földönkívüliek témaköre, az úgynevezett paleoasztronautika, és a történelmi rejtélyeket is ide számítom, meg a különféle összeesküvés-dolgokat. De ahogy utaltam rá, ide vehető még bármilyen különös, furcsa jelenség is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!