Szerintetek mit tegyek? Tetszem neki? SEGÍTSETEK!
Nyáron egy táborban megismerkedtem egy lánnyal. Gyakorlatilag az egész tábort együtt töltöttük jól szórakoztunk. A tábor végén azt kérdezte hogy tetszem e neki mert ő nem akar semmi komolyat stb. Majd mondta hogy neki egy másik srác tetszik, össze is jöttek de 1 hétig se tartott. Aztán most egyszercsak suli után odajön hogy hazakísérném-e. Ezután az egész hétvégét együtt töltöttük, mozi, színház, séta, bringa stb. Majd megkérdezte vasárnap hogy akkor a táborban tényleg nem tetszett-e. Mondom de, csak nem akartam csalódni. Mondja hogy mindegy. Aztán felhívta valaki, aztmonda a barátja, hát gondolhatjátok a frász kivert. Aztán 1 óra múlva írt egy sms-t hogy csak tesztelni akart, igazából a tesója, meg hogy nem lenne e kedvem talizni. Sajnos nem értem rá.
Mi a véleményetek? Mit kéne tennem? Tetszetek neki? Van esélyem? Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!