Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek mit tegyek?...

Domcy99 kérdése:

Szerintetek mit tegyek? Tetszem neki? SEGÍTSETEK!

Figyelt kérdés

Nyáron egy táborban megismerkedtem egy lánnyal. Gyakorlatilag az egész tábort együtt töltöttük jól szórakoztunk. A tábor végén azt kérdezte hogy tetszem e neki mert ő nem akar semmi komolyat stb. Majd mondta hogy neki egy másik srác tetszik, össze is jöttek de 1 hétig se tartott. Aztán most egyszercsak suli után odajön hogy hazakísérném-e. Ezután az egész hétvégét együtt töltöttük, mozi, színház, séta, bringa stb. Majd megkérdezte vasárnap hogy akkor a táborban tényleg nem tetszett-e. Mondom de, csak nem akartam csalódni. Mondja hogy mindegy. Aztán felhívta valaki, aztmonda a barátja, hát gondolhatjátok a frász kivert. Aztán 1 óra múlva írt egy sms-t hogy csak tesztelni akart, igazából a tesója, meg hogy nem lenne e kedvem talizni. Sajnos nem értem rá.

Mi a véleményetek? Mit kéne tennem? Tetszetek neki? Van esélyem? Köszi!

2014. márc. 23. 23:26
 1/5 A kérdező kommentje:
15/F ez kimaradt
2014. márc. 23. 23:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Számomra kicsit sértő lenne, hogy először összejön mással, aztán meg rám fanyalodik, mivel a másik csávó nem volt elég jó. Persze mindenki tanulhat a hibáiból, csak az önérzetem kicsit másképp fogná fel a dolgokat. Másrészt meg nem ismerem a lányt, de én nem bíznék benne 100%-ig, meg a tesztelése se jönne be, annyira azért nem vicces, meg engem ne tesztelgessen így senki, és ha a táborban közölte veled, hogy te nem kellesz neki, akkor utólag mit firtatja, hogy ő bejött-e neked? Én inkább óvatosabb lennék vele, megeshet, hogy játszadozik, vagy éretlen és/vagy bizonytalan, és szerintem azért ismerkedj másokkal is, ne csak őrá alapozd az életedet, de ha gondolod, akkor hívd el valahová, és közben tisztázni is tudjátok a dolgaitokat.
2014. márc. 23. 23:34
 3/5 A kérdező kommentje:
Igazad van, mondjuk nem rám fanyalotodd, csak dobták, de hát egyre megy. Szerintem ha legközelebb találkozunk, elmondom neki lesz ami lesz. Köszi
2014. márc. 24. 08:52
 4/5 anonim ***** válasza:
hát dugd meg őt jó lesz neki :D
2014. márc. 24. 19:29
 5/5 A kérdező kommentje:
:D oké, nem a végcélt kérdeztem azt tudom magamtól is hanem a megvalósítást
2014. márc. 25. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!