Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy lány akinek lehet...

Van egy lány akinek lehet tetszem szerintetek?

Figyelt kérdés
Na szóval tegnap csináltam egy házibulit és az egyik haverom elhozott egy pár csajt és volt köztük egy aki egy másik haverommal smárolt de semmi több.Később egy nézett engem folyamatosan már haverommal nem is igazán foglalkozott kedves volt velem elhülyéskedtünk de semmi több, de valamiért ugyanakkor volt egy olyan érzésem, hogy tetszettem neki.Ma bejelölt facebookon de nem írt rá szerintetek írjak rá vagy mit jelenthet ez? és ha igen mit írjak neki? Válaszokat előre is köszönöm.

2014. márc. 22. 13:39
 1/5 anonim ***** válasza:

buli után a legegyszerűbb facen beszélni. írj rá persze.

szia, hogy érzed magad, másnapos vagy?:D

kérdezgetsz még egy-két hasonló dolgot pl.: szoktál-e bulizni, vagy csak ritkán, most is mert hívtak? ha igen, akkor hol merre kikkel, aki hívott velük? honnan ismered őt? amúgy milyen volt a bulim, stb. ha ezeket letiztáztátok jöhetnek a személyesebb kérdések. suli, hobbi, sport egyéb dolgok. aztán lehet mélyíteni. ha jól el tudtok beszélgetni, akkor minnél előbb beszélj meg vele egy találkozót, mert én személy szerint itálok csetelni. Sok sikert!:)

2014. márc. 22. 13:44
 2/5 anonim ***** válasza:

jajj de kezdö vagy:D

tuti hogy tetszel neki de lanyok mindig titoklojak...

ird azt hogy: szia:) milyen volt a buli?

aztan beszelgetni fogtok ezen kb 20 percig es aztan megkerded hogy lenne kedved enni egy pizzat, vagy valami...

aztmondja igen....es akkor jon egy ujabb kerdes: Elsö randim, mit csinaljak? :DD

2014. márc. 22. 13:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem esélyes, hogy tetszel neki. Ha nem hagyta, hogy lekapd akkor valószínűleg akar valami komolyabbat és azzal, hogy ilyen könnyűvé tesz magát nem akarta az esélyeit csökkenteni. Írj rá és kérdezd meg, hogy jól érezte-e magát aztán biztos alakul a beszélgetés amiből biztosra fogod tudni. De azért kérdezd meg a haverod, hogy ő nem akar-e tőle valamit nehogy veszekedés legyen :D
2014. márc. 22. 13:46
 4/5 anonim válasza:
Na szóval nincs agyad. Na szóval szerintem.
2014. márc. 22. 14:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó kifejtenéd bővebben ez alatt mit értesz?
2014. márc. 22. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!