Honnan tudom biztosan, hogy tetszem neki?
Legyél egyedül. Lerakod a telefonod és az órád. És kezdünk: Szia. ( válasz. ) Meg tudnád mondani, hogy mennyi az idő? ( válasz. ) Köszi. ( válasz. ). (Attól függően, hogy mit csinál: pl.: telefonozik: ) milyen telefonod van? ( válasz. ) ( ha jó: ) gondoltam, hogy én is veszek egy ilyet, meg tudnád mutatni, hogy milyen? ( válasz. )
És minden jön magától, miközben mutatja: szereted az állatokat? ( válasz. ) Melyik a kedvenc állatod? ( válasz. )
És a végén, ha jól elbeszélgettetek, ennyit mondasz: jó volt beszélgetni, nem lenne kedved máskor is? ( ha pozitív a válasz, tehát igen ) Mondjuk holnap a ... fagyisnál? ( válasz. )
Ha pl. olvas, akkor: milyen könyvet olvasol? ( válasz. ) Miről szól? ( válasz. ) Szeretsz olvasni? ( válasz. ) és így több
Egyébként azért kell lerakni mindent, mert égő ha rajtad van az óra és odamész, hogy mennyi az idő. Azért az idő miatt kell odamenni, mert ez egy kiváló indok, amiért bárkit meg lehet állítani és ha telefonnal nézi és mondja meg, akkor onnantól, hogy: ez milyen telefon? kezdődik minden.
Ha kell még ötlet ( "forgatókönyv" ) írj rám, illetve mindenképpen írj, hogy bevált-e. ( Eddig 9-en próbálták ki, ebből 6-szor bevált, 3-szor csalódás lett a vége, mert nem olyan volt belsőre, mint külsőre. Tehát bunkó volt, vagy csak nem tetszettek egymásnak. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!