Borzalmasan unalmas ember vagyok. Hogyan változtathatnék ezen?
Nincs témám, csak a hétköznapi dolgokról tudok beszélni, depressziós vagyok, így ez is átcsap inkább önsajnáltatásba. Nem tudom, hogy a többi ember hogyan képes a barátnője/felesége érdeklődését évekig fenntartani, elképzelhetetlennek érzem, hogy ne találjanak helyettem ezerszer jobb embert maguknak, akikkel szökőévben egyszer összehoz a sors (és lám, tényleg lelépnek). Nem való nekem a kapcsolatosdi, igaz? :/
Egyedül a munkába tudtam menekülni, ami lefoglalt és önbizalmat adott eddig, de most ezt is elbuktam "felsőbb erők" miatt.
hmm...de igen.
jár neked a kapcsolat.
csak az a baj, hogy nem a saját utadat járod.
meg kell találnod az utat, amit neked van megtervezve, csak az a baj, hogy még az ösvény sincs kitaposva rajta, hogy meglásd.
pedig egy ösvény sokkal kényelmesebb mint egy igazi beton út.
na a lényeg, hogy találd meg magad.
ennyi. és legyél erős, legyen önbizalmad....mindent bele!
ha unalmas vagy, akkor kezdj el olvasni, művelődi, kezdj el valami dolgokat csinálni a szabadidődben. akkor talán lesz valami témád.
Ha meg panaszkodnál, akkor fogd be a szád. Sokkal jobb a csend, mint a panaszkodást hallgatni.
Ennyi.
1. Fogd be, mert engem zavar a panaszkodás és később te is jobban fogod érezni magad.
2. Egy darabig ne keress kapcsolatot, hanem mondjuk olvass könyveket, amik például szakmádhoz kapcsolódnak vagy művelődj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!