Miért jó valakit leoltani csak úgy? Gondolom a kérdező önbizalom hiányos és nincs párja és szeretne végre! Szeretne tanácsokat kapni!
Férfiként írom neked!
Ősz a hajad, én is olyan 40 körül nézlek! Frizurád előnytelen, olyan semmit mondó igénytelen, csak úgy van! Hétfőn menj el fodrászhoz, és mond meg, hogy kezdjen valamit a hajaddal. Néha egy kis zselé dobna is rajtad! Tény, hogy elhízott vagy, de gondolom lusta is vagy épp úgy mint én. Ezzel ne foglalkozz szerintem de, ha van erőd hozzá akkor edzethetsz. Ha van rá pénzed akkor öltözhetnél jobban is, nekem pl nincs pénzem abszulut! Te korodban lehet nehezebb ismerkedni főleg, ha kisvárosi vagy mint pl én. Kevés a felhozatal, egyszerűen lehetetlen itt! Ha vannak haverjaid akikkel el lehet menni ide oda, akkor javasolt. Nekem pl nincsenek barátaim, 2-3 van de mindenki szanaszét van. Nem szeretem a hétvégéket és nem is várom mert magányos vagyok sokszor. Néha el vagyok azért.
Sokan írják a hülyeségeket, hogy kell ismerkedni meg mit csináljon az emberrel magával. De nem gondol senki arra, hogy nincs pénz semmire, nincsenek barátok, haverok! "Könyvtárba ismerkedj!" Engem pl nem érdekelnek a könyvek a másik az itt a helyi könyvtárba néha voltam, nyomtatni és full üres. 1-2 ember van bent de azok is facebookoznak és nem csajok!
Kérdező én ennyit tudtam segíteni neked! Fodrász az dobna valamit!
Nézd, én fiú vagyok, de esetleg tanácsolhatok annyit:
- Gondolom Te is jobb szemmel nezed ha egy nőnek jó alakja van. Egy nő is jobb szemmel nézi ha Neked is jó alakod lenne.
- Ugyanigy van ruhánál is, bár a frizura fontosabb. Tehát neked is biztos tetszik vmilyen frizura a nőkön (hosszu egyenes, vagy hullamos), nos a nőknek is tetszenek bizonyos haj tipusok ferfiakon is.
De ez csak sok apróság, ha ezeket összerakod abból egy vmi lesz, de az NAGY lesz... :) :D
(Annyit még h ezek itt maradnak a kerdes es a valaszok is, szval nem lenne szerencses ha vmelyik ismerosod talalna meg, bár szerencsédre én nem ismerlek és sosem láttalak eloben.)
Sok sikert! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!